Archangel Napisano 5 Grudzień 2004 Napisano 5 Grudzień 2004 Oj dawno mnie na forum nie bylo...az ze ostatnio znalazlem chwilke na dokonczenie starych prac postanowilem zaprezentowac jedna z nich. To taki projekt na "szybko" ktory ciagnie sie jusz strasznie dlugo:) Discmanik wg wlasnego pomyslu. Sporo jeszcze zostalo do zrobienia...np tak oczywiste kwetsie jak "latajace" i urwane kabelki od sluchawek. Poza tym pewnie rozjasnie troche tlo, dodam wiecej kropelek wody itp...piszcie co o tym myslicie...
polka dot Napisano 5 Grudzień 2004 Napisano 5 Grudzień 2004 kropelki wody? na sprzecie elektronicznym?? ;) nieciekawa scenka a co do obiektow to calkiem niezle ;) ciekawi mnie baaaardzo ja zrobiles refleksy na discmanie - chodzi o to ze rozchodza sie liniowo od srodka... pozdrawiam
Piotr Dobosz Napisano 6 Grudzień 2004 Napisano 6 Grudzień 2004 fajne ale moim zdaniem powinienes zminic otoczenie poloz go na jakims stole:) pozatym te gumeczki od sluchawek sa jakies dziwne:( (rozmazane) pozdrawiam
Pierzak Napisano 6 Grudzień 2004 Napisano 6 Grudzień 2004 wg mnie za ciemne otoczenie. dpbrze ze chcesz je zmienic. jest tak ciemno ze dyskmen sprawia wrazenie ze jest go tylko gorna częsc. wyyświetlacze ładnie świecą Nie wiem czy to kompresja czy co ale obrazek wyglata na "brudny"
Predator Napisano 6 Grudzień 2004 Napisano 6 Grudzień 2004 szczerze to ten discman przypomina mi statek kosmiczny :) otoczenie i materialy chyba sa niezabardzo :/ .
Predator Napisano 6 Grudzień 2004 Napisano 6 Grudzień 2004 takie bylo moje pierwsze wrazenie zapewne spowodwane sposobem ustawienia kamery materialami i ogolnie model discmana kojarzy mi sie w obcopochodnymi statkami :)
greg_jg Napisano 6 Grudzień 2004 Napisano 6 Grudzień 2004 Metal Discman`a wygląda jakby miał przypisane małe "self-ilumination", jest to szczególnie widoczne w prawym górnym rogu. Jak już ktoś wcześniej napisał: "dziwne" otoczenie. Ogólnie, modele ładne, fajna stylistyka słuchawek.
Archangel Napisano 7 Grudzień 2004 Autor Napisano 7 Grudzień 2004 dzieki za wszystkie komentarze :) Jak juz pisalem nad otoczeniem jeszcze pracuje, choc standardowe rozwiazania jak szklany blat odpadaja....raczej zostanie kamien ale pewnie nie ten...ciesze sie ze wyglada kosmicznie bo tak mialo byc :) greg jg tam nie ma self ilumi ale mi tez to jakos tak wyglada to pewnie wina swiatla popracuje nad tym...
Rekomendowane odpowiedzi