NeZik Napisano 8 Kwiecień 2003 Napisano 8 Kwiecień 2003 TO moj 2 render kicz jak nic ale trzeba od czegos zacząć :/
Pablo Napisano 8 Kwiecień 2003 Napisano 8 Kwiecień 2003 hmm..no wiec...jak na 2 render to spoko..dalbym jescze mesh smotha aby to wygladzic...oraz zrozncowana texturke tzn gnidziegdzie zielone :]...poza tym podoba mi sie :]...mogles jescze zrobic talerz albo cos aby na czym to lezalo:] pozdrofki[piwo]
NeZik Napisano 8 Kwiecień 2003 Autor Napisano 8 Kwiecień 2003 No ja dalem tego mesh cos tam :P a zrobi sie cos do niego jeszcze :D a textur to nie mialem pojecia jak zrobic 2 kolorowych :D [Edited on 8-4-2003 by NeZik]
Pablo Napisano 8 Kwiecień 2003 Napisano 8 Kwiecień 2003 a wpisales w mesh smothie Interations np. 1 ?:]
SCORPI Napisano 8 Kwiecień 2003 Napisano 8 Kwiecień 2003 ojeju jak sobie przypomne mój pierwszy renderer :) to było dzieś lutego 4 lata temu dokładnie w NIEDZIELE rano gdzieś tak miejwięcej 10-11... to była taka fontanna złożona z cylindrów z marmuru (ta domyślna mapa marmurowa) taka schodkowa i na górze woda z patricle system :) 2 rendrering to był cały filmik z lecącą wodą z fontanny :) trzeciego renderingu na macie już neipamietam :(
Pablo Napisano 8 Kwiecień 2003 Napisano 8 Kwiecień 2003 SCORPI to i tak juz suukcesz ze przy pierwszym redneringu widziales juz co to jest particle systems :D
Eden-3d Napisano 8 Kwiecień 2003 Napisano 8 Kwiecień 2003 dobze jest..tylko mesh smoth i gra...mam nadzieje nez ,ze niezamulisz z maxem jak reszta[piwo]
NeZik Napisano 13 Kwiecień 2003 Autor Napisano 13 Kwiecień 2003 Jak narazie to mam strazną zajafke na maxa zobaczymy pozniej ale nie sadze zeby mi sie to znudzilo :P
skow Napisano 16 Kwiecień 2003 Napisano 16 Kwiecień 2003 heh, tez jak zaczynalem to robilem tutoriale (nawet ten przedstawiony wyzej prosto z max3d/tutorials), ale nie zamieszczalem ich w sieci... no coz, wydawalo mi sie ze tutoriale sluza jedynie praktycznemu zdobywaniu umiejetnosci... radze przerobic jeszcze kilka(dziesiat) i wykorzystac wiedze przy jakims wlasnym projekcie... mimo wszystko powodzenia i gratulacje za odwage...
NeZik Napisano 18 Kwiecień 2003 Autor Napisano 18 Kwiecień 2003 ja tak sobie to umieściłem i nie wstydz esie tego ja wale to jest moja pierwsza praca SKOW :P [lol2]
Rekomendowane odpowiedzi