Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 2,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

hmm..no wiec...jak na 2 render to spoko..dalbym jescze mesh smotha aby to wygladzic...oraz zrozncowana texturke tzn gnidziegdzie zielone :]...poza tym podoba mi sie :]...mogles jescze zrobic talerz albo cos aby na czym to lezalo:]

pozdrofki[piwo]

Napisano
  • Autor

No ja dalem tego mesh cos tam :P a zrobi sie cos do niego jeszcze :D a textur to nie mialem pojecia jak zrobic 2 kolorowych :D

[Edited on 8-4-2003 by NeZik]

Napisano

ojeju jak sobie przypomne mój pierwszy renderer :) to było dzieś lutego 4 lata temu dokładnie w NIEDZIELE rano gdzieś tak miejwięcej 10-11... to była taka fontanna złożona z cylindrów z marmuru (ta domyślna mapa marmurowa) taka schodkowa i na górze woda z patricle system :) 2 rendrering to był cały filmik z lecącą wodą z fontanny :) trzeciego renderingu na macie już neipamietam :(

Napisano

SCORPI to i tak juz suukcesz ze przy pierwszym redneringu widziales juz co to jest particle systems :D

Napisano

dobze jest..tylko mesh smoth i gra...mam nadzieje nez ,ze niezamulisz z maxem jak reszta[piwo]

Napisano
  • Autor

Jak narazie to mam strazną zajafke na maxa zobaczymy pozniej ale nie sadze zeby mi sie to znudzilo :P

Napisano

heh, tez jak zaczynalem to robilem tutoriale (nawet ten przedstawiony wyzej prosto z max3d/tutorials), ale nie zamieszczalem ich w sieci... no coz, wydawalo mi sie ze tutoriale sluza jedynie praktycznemu zdobywaniu umiejetnosci... radze przerobic jeszcze kilka(dziesiat) i wykorzystac wiedze przy jakims wlasnym projekcie... mimo wszystko powodzenia i gratulacje za odwage...

Napisano
  • Autor

ja tak sobie to umieściłem i nie wstydz esie tego ja wale to jest moja pierwsza praca SKOW :P [lol2]

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.