Bzyku Napisano 2 Styczeń 2005 Autor Napisano 2 Styczeń 2005 a ja mam nadzieje ze jeszcze wyjdzie jakas ale w duzo wiekszym gronie :) byle nie mini a min medium-bitwa :D
Bzyku Napisano 2 Styczeń 2005 Autor Napisano 2 Styczeń 2005 wiesz Salvator :D moze kiedys narazie to bym przynajmniej ja to tak skaleczyl moze nie podwzgledem siatki ale samych proporcji ze lepiej nie ;) ps. chociaz nie sam nie wiem nigdy nie probowalem wiec nie wiem co by wyszlo hihi ale sobie probuje wyobrazic hym
Gość eax Napisano 2 Styczeń 2005 Napisano 2 Styczeń 2005 a co powiecie na pociagniecie tej bitwy dalej? proponyje zrobic animke, slalom miedzy pacholkami po bialmy plane'ie(no chyba ze jestescie na tyle ambitni ze zrobicie cos wiecej). A po co to? Otoz, mozna nauczyc sie robic fizyke jazdy driftem(chociaz z beatem moze byc ciezko, ale mozemy zalozyc ze samochody beda mialy naped na tyl ;) i silink od beemki ;)), zachowania sie samochodu przy hamowaniu przyspieszaniu etc. no i mozna sie pobawic kamerami, ;)
Bzyku Napisano 2 Styczeń 2005 Autor Napisano 2 Styczeń 2005 :D eax ja mam jeszcze fluence do wykonczenia :)
Rekomendowane odpowiedzi