Napisano 8 Kwiecień 200321 l No wlasnie ... postanowilem zrobic cos bardziej organicznego, no i ostatecznie, po malej zabawie w photoshopie powstalo to \"cos\" :) Zasadniczo w sam raz na pulpit :)
Napisano 8 Kwiecień 200321 l Autor no dokladnie, albo przynajmniej jakis dzial z pracami abstrakcyjnymi
Napisano 8 Kwiecień 200321 l tez mi sie podonba !! :):)...a co do dzialu..to hmm...wydaje mi sie ze za duzo ludzi nie robi wlasnie takich prac....
Napisano 8 Kwiecień 200321 l [piwo][piwo][piwo][piwo][piwo]ostatnio wszyscy prezentuja tekie prace , ze tylko to moge ![piwo][piwo][piwo]oooo!
Napisano 8 Kwiecień 200321 l Autor niestety Pablo ma racje ... z tego co widzialem w galerii na max3d.pl tylko kilka osob ma prace o tematyce abstrakcyjnej, wiec na osobny dzial pewnie nie ma co liczyc.
Napisano 8 Kwiecień 200321 l zamiesc to na jakims serwerku w rozdzielce 1024 x 786 lub wyzszej - tez uwazam ze idealna na pulpit.
Napisano 9 Kwiecień 200321 l hmm strasnie abstrakcjne to cos ... nie przepadam za abstrakcja a sczegolnie w kolorach zielonych ... w sumie to sprawa gustu .. nawet mi sie podoba
Napisano 16 Kwiecień 200321 l ameba... hmm... ciekawa kompozycja, ale jakos slabo wypelniles to 640x480, wiekszosc pracy to czern...