Jacek12 Napisano 9 Grudzień 2004 Share Napisano 9 Grudzień 2004 Witam wszystkich powrócił mi temat do realizacji kiedyś było trzeba zagospodarować górę w mojej miejscowości wiec wyglądalo to mniejwięcej w ten sposub niestety z powodu braku kasy czeba zrezygnować z toru saneczkowego a porobić różne przeszkody dla deskorolki i dla rowerów wyczynowych więc postanowiłem zamieściś ten temat do wipu ponieważ będzie modernizowany za wszystkie błędy z góry sory ale już taki jestem i nic nieporadzę pozdrawiam Jacek sugestie mile widziane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yansen Napisano 9 Grudzień 2004 Share Napisano 9 Grudzień 2004 Wolę jak takie miejsca pozostają takimi jakimi są. To cały mój komentarz.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arthi76 Napisano 9 Grudzień 2004 Share Napisano 9 Grudzień 2004 No mi sie podoba. A tak z innej beczki to gdzie ta górka jest, bo smakowicie wygląda. Jeżdżę na mountainbordzie i może to w mojej okolicy to pojeździłbym chętnie. Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Dobosz Napisano 9 Grudzień 2004 Share Napisano 9 Grudzień 2004 mi sie bardzoo podoba niektore elementy wygladaja naprawde super realistycznie pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IronMacko Napisano 9 Grudzień 2004 Share Napisano 9 Grudzień 2004 Ja otworzylem najpierw 3 rysunek i zastanawialem sie przez chwile po cholere dajesz na forum zdjecia istniejacej budowli :D, super na pierwszy (szybki) rzut oka nie do rozpoznanai ze to model. Tylko co dalej bo to raczej nie jest chyba caly projekt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek12 Napisano 9 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2004 te budowle nie istnieją jeszce a to co widać to wizalizacja wraz z terenem oprucz lasu tylko tyle a zamiescilem je na forum bo będe kontynułowal temat i dokładl użądzenia pozdrawiam Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dracools Napisano 9 Grudzień 2004 Share Napisano 9 Grudzień 2004 MI tam sie podoba. A to jakiś projekt na zlecenie czy tak sobie?? 60 post ^^ :]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz2244 Napisano 9 Grudzień 2004 Share Napisano 9 Grudzień 2004 Hmm ja widze tylko zdjecia daj Swoja pracke ;) Super bardzo realistycznie jak dla mnie!!! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi