Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich powrócił mi temat do realizacji kiedyś było trzeba zagospodarować górę w mojej miejscowości wiec wyglądalo to mniejwięcej w ten sposub niestety z powodu braku kasy czeba zrezygnować z toru saneczkowego a porobić różne przeszkody dla deskorolki i dla rowerów wyczynowych więc postanowiłem zamieściś ten temat do wipu ponieważ będzie modernizowany za wszystkie błędy z góry sory ale już taki jestem i nic nieporadzę pozdrawiam Jacek sugestie mile widziane

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 1,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Wolę jak takie miejsca pozostają takimi jakimi są. To cały mój komentarz....

Napisano

No mi sie podoba. A tak z innej beczki to gdzie ta górka jest, bo smakowicie wygląda. Jeżdżę na mountainbordzie i może to w mojej okolicy to pojeździłbym chętnie. Pozdr

Napisano

Ja otworzylem najpierw 3 rysunek i zastanawialem sie przez chwile po cholere dajesz na forum zdjecia istniejacej budowli :D, super na pierwszy (szybki) rzut oka nie do rozpoznanai ze to model.

Tylko co dalej bo to raczej nie jest chyba caly projekt?

Napisano
  • Autor

te budowle nie istnieją jeszce a to co widać to wizalizacja wraz z terenem oprucz lasu tylko tyle a zamiescilem je na forum bo będe kontynułowal temat i dokładl użądzenia pozdrawiam Jacek

Napisano

MI tam sie podoba. A to jakiś projekt na zlecenie czy tak sobie??

60 post ^^ :].