Napisano 10 Grudzień 200420 l Hello . Mam dzis do zaproponowania fajny pomysl , dotyczacy kanalu ircowego poswieconemu polskiemu 3dstudio ... Kanal ma nazwe #3dsmax.pl na serverze Quakenet.org . Mam nadzieje ze nie wyszedlem na idiote ;] Jestem zupelnie nowy , dlatego zirytowalo mnie troszke to ze nie ma takiego miejsca gdzie kazdy mogl by sie spotkac i wymienic swoimi spostrzezeniami badz artami . Dlatego zapraszam serdecznie na kanal #3dsmax.pl @ quakenet , irca mozecie sciagnac z www.mirc.com badz www.mirc.pl . -pozdrowienia -#3dsmax.pl @ quakenet
Napisano 10 Grudzień 200420 l hmm kiedys powstal kanal irca i jak powstal (jak to slowo w czasie przeszlym) tak zostal przeszloscią teraz zostalo forum , shout , gg ,tlen i wszystko ... ;) wiec nie licz zeby ten kanal utrzymal sie wiecej niz 3 dni ...
Napisano 11 Grudzień 200420 l Ja dodam ze laczymy sie poprzez te servery. warszawa.irc.pl krakow.irc.pl poznan.irc.pl wroclaw.irc.pl
Napisano 11 Grudzień 200420 l pewnie zbieracie jeszcze ludzi na "L" ;) join now and idle ;) co do #3dmax to jest to chyba kanal ktory sie trzyma najdluzej
Napisano 11 Grudzień 200420 l nadal jest sporo osob;) ogolnie to jest milczenie ale od czasu do czasu sa dyskusje:) jak komus sie chce to zapraszam;)
Napisano 11 Grudzień 200420 l polecam mirca na poczatek, nie jest trudny tylko trzeba chwilke sie wtajemniczyc;) na poczatek 2 polecenia: jak to okno status jest.. to tam wklepac /connect polska.irc.pl /j 3dmax
Napisano 11 Grudzień 200420 l a ja polecam visual mirc 2.0 jest chyba najprostrzy ze wszystkich ma kilka ciekawych funkcji ipt ;)
Napisano 12 Grudzień 200420 l Powiem tak nie uzywam irca do pogaduszek ;) i nigdy nie uzywalem go w takich celach. Ale niektorych to kreci ;o
Napisano 12 Grudzień 200420 l od pogaduszek masz chata, zeby na irca wejsc juz jest potrzebna jakas wiedza z zakresu obslugi myszki.. ;) na ircu jest cicho spokojnie i nikt nie gada o dupie maryny.. no powiedzmy;) lubie klimat irca bo nie musze brac udzialu w dysk. tylko mozna se czasem poczytac z nodow i jest wesolo;)
Napisano 12 Grudzień 200420 l Jestem zupelnie nowy , dlatego zirytowalo mnie troszke to ze nie ma takiego miejsca gdzie kazdy mogl by sie spotkac i wymienic swoimi spostrzezeniami badz artami . Właśnie wymieniłeś swoje spostrzeżenie, a nic nie stoi na przeszkodzie, żebyś wymienił również swoje arty, tu na forum ;)