Gość Grmx Napisano 10 Grudzień 2004 Napisano 10 Grudzień 2004 Hello . Mam dzis do zaproponowania fajny pomysl , dotyczacy kanalu ircowego poswieconemu polskiemu 3dstudio ... Kanal ma nazwe #3dsmax.pl na serverze Quakenet.org . Mam nadzieje ze nie wyszedlem na idiote ;] Jestem zupelnie nowy , dlatego zirytowalo mnie troszke to ze nie ma takiego miejsca gdzie kazdy mogl by sie spotkac i wymienic swoimi spostrzezeniami badz artami . Dlatego zapraszam serdecznie na kanal #3dsmax.pl @ quakenet , irca mozecie sciagnac z www.mirc.com badz www.mirc.pl . -pozdrowienia -#3dsmax.pl @ quakenet
Marcin Napisano 10 Grudzień 2004 Napisano 10 Grudzień 2004 hmm kiedys powstal kanal irca i jak powstal (jak to slowo w czasie przeszlym) tak zostal przeszloscią teraz zostalo forum , shout , gg ,tlen i wszystko ... ;) wiec nie licz zeby ten kanal utrzymal sie wiecej niz 3 dni ...
uncle Napisano 10 Grudzień 2004 Napisano 10 Grudzień 2004 kanal istnieje i trzyma sie calkeim dobrze.. ircnet, #3dmax
Rascal Napisano 11 Grudzień 2004 Napisano 11 Grudzień 2004 Ja dodam ze laczymy sie poprzez te servery. warszawa.irc.pl krakow.irc.pl poznan.irc.pl wroclaw.irc.pl
KLICEK Napisano 11 Grudzień 2004 Napisano 11 Grudzień 2004 pewnie zbieracie jeszcze ludzi na "L" ;) join now and idle ;) co do #3dmax to jest to chyba kanal ktory sie trzyma najdluzej
Salvator Napisano 11 Grudzień 2004 Napisano 11 Grudzień 2004 no ta, trzyma się doskonale, nigdy nikogo nie ma :D
KLICEK Napisano 11 Grudzień 2004 Napisano 11 Grudzień 2004 dziwne jak 2 lata temu tam zagladalem to bylo duzo osob ;)
uncle Napisano 11 Grudzień 2004 Napisano 11 Grudzień 2004 nadal jest sporo osob;) ogolnie to jest milczenie ale od czasu do czasu sa dyskusje:) jak komus sie chce to zapraszam;)
Piotr Dobosz Napisano 11 Grudzień 2004 Napisano 11 Grudzień 2004 ja bardzo chetnie skorzystam skad mozna sciagnac irca?
_michal Napisano 11 Grudzień 2004 Napisano 11 Grudzień 2004 http://www.mirc.com/ http://www.miranda-im.org/ itd
uncle Napisano 11 Grudzień 2004 Napisano 11 Grudzień 2004 polecam mirca na poczatek, nie jest trudny tylko trzeba chwilke sie wtajemniczyc;) na poczatek 2 polecenia: jak to okno status jest.. to tam wklepac /connect polska.irc.pl /j 3dmax
KLICEK Napisano 11 Grudzień 2004 Napisano 11 Grudzień 2004 a ja polecam visual mirc 2.0 jest chyba najprostrzy ze wszystkich ma kilka ciekawych funkcji ipt ;)
_michal Napisano 11 Grudzień 2004 Napisano 11 Grudzień 2004 Ja w ogóle na ircu nie siedzę i nie siedziałem ;)
KLICEK Napisano 12 Grudzień 2004 Napisano 12 Grudzień 2004 Powiem tak nie uzywam irca do pogaduszek ;) i nigdy nie uzywalem go w takich celach. Ale niektorych to kreci ;o
uncle Napisano 12 Grudzień 2004 Napisano 12 Grudzień 2004 od pogaduszek masz chata, zeby na irca wejsc juz jest potrzebna jakas wiedza z zakresu obslugi myszki.. ;) na ircu jest cicho spokojnie i nikt nie gada o dupie maryny.. no powiedzmy;) lubie klimat irca bo nie musze brac udzialu w dysk. tylko mozna se czasem poczytac z nodow i jest wesolo;)
KLICEK Napisano 12 Grudzień 2004 Napisano 12 Grudzień 2004 ja uzywam mirca do czytania meczy na scorbocie i grania gatherow ;s
Leru Napisano 12 Grudzień 2004 Napisano 12 Grudzień 2004 Jestem zupelnie nowy , dlatego zirytowalo mnie troszke to ze nie ma takiego miejsca gdzie kazdy mogl by sie spotkac i wymienic swoimi spostrzezeniami badz artami . Właśnie wymieniłeś swoje spostrzeżenie, a nic nie stoi na przeszkodzie, żebyś wymienił również swoje arty, tu na forum ;)
Rekomendowane odpowiedzi