Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Hello . Mam dzis do zaproponowania fajny pomysl , dotyczacy kanalu ircowego poswieconemu polskiemu 3dstudio ... Kanal ma nazwe #3dsmax.pl na serverze Quakenet.org . Mam nadzieje ze nie wyszedlem na idiote ;] Jestem zupelnie nowy , dlatego zirytowalo mnie troszke to ze nie ma takiego miejsca gdzie kazdy mogl by sie spotkac i wymienic swoimi spostrzezeniami badz artami . Dlatego zapraszam serdecznie na kanal #3dsmax.pl @ quakenet , irca mozecie sciagnac z www.mirc.com badz www.mirc.pl .

-pozdrowienia

-#3dsmax.pl @ quakenet

• Odpowiedzi 16
  • Wyświetleń 3,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

hmm kiedys powstal kanal irca i jak powstal (jak to slowo w czasie przeszlym) tak zostal przeszloscią

teraz zostalo forum , shout , gg ,tlen i wszystko ... ;) wiec nie licz zeby ten kanal utrzymal sie wiecej niz 3 dni ...

Napisano

Ja dodam ze laczymy sie poprzez te servery.

warszawa.irc.pl

krakow.irc.pl

poznan.irc.pl

wroclaw.irc.pl

Napisano

nadal jest sporo osob;) ogolnie to jest milczenie ale od czasu do czasu sa dyskusje:)

jak komus sie chce to zapraszam;)

Napisano

polecam mirca na poczatek, nie jest trudny tylko trzeba chwilke sie wtajemniczyc;)

na poczatek 2 polecenia:

jak to okno status jest.. to tam wklepac

/connect polska.irc.pl

/j 3dmax

Napisano

od pogaduszek masz chata, zeby na irca wejsc juz jest potrzebna jakas wiedza z zakresu obslugi myszki.. ;)

na ircu jest cicho spokojnie i nikt nie gada o dupie maryny.. no powiedzmy;)

lubie klimat irca bo nie musze brac udzialu w dysk. tylko mozna se czasem poczytac z nodow i jest wesolo;)

Napisano
Jestem zupelnie nowy , dlatego zirytowalo mnie troszke to ze nie ma takiego miejsca gdzie kazdy mogl by sie spotkac i wymienic swoimi spostrzezeniami badz artami .

Właśnie wymieniłeś swoje spostrzeżenie, a nic nie stoi na przeszkodzie, żebyś wymienił również swoje arty, tu na forum ;)