Napisano 11 Grudzień 200420 l Cze ludziska!! Niedawno prezentowałem wam coś na 3D teraz znowu zabrałem sie za rysowanie. Próbuje rozwijać się w tych dwóch kierunkach jak narazie ze skutkiem nie zadowalającym dla mnie ale nadal sie ucze :) To co widzicie niżej nie jest żadnym wielkim dziełem i napewno w kanonie sztuki nie zostanie zapisane ale postanowiłem opublikować ten rysunek. Nie ma tam żadnych skomplikowanych światło cieni ani nic w tym stylu. Siedzałem nad tym 1 niedzele z przerwami (długimi). Jestem ciekaw co o tym myślicie. Postujcie, komenujcie i wytykajcie błędy :) Cze czekam na posty Hejka :) P.S. Sorki za jakość ale to zdjęcie nie skan a w robieniu zdjęciów nie mam jeszcze wprwawy. (Rozmiar A3)
Napisano 11 Grudzień 200420 l Mi sie podoba ... Mozna sie zakochac w samym rysunku ;) Jedna uwage mam tylko: Wedlug mnie nos jest troche krzywy...
Napisano 11 Grudzień 200420 l Autor tp przez zdjęcie bo na orginale tego niewidać. senkiu za komentaż pozdrawiam :)
Napisano 11 Grudzień 200420 l Troche mało narysowane, praktycznie same kontury , oczy chyba za szeroko rozstawione, reka to chyba z barku sie wylamala ... [ wylamana reka, krzywy nos , wyraz cierpienia na twarzy .. kto jej to zrobil ;) ]
Napisano 11 Grudzień 200420 l superowo!pupcia rzeczywiście kształtna;)jednak zasugerowałbym : -wyrównanie oczu do jednego poziomu,obniżyć jej lewe oko(usta nosek i oczy do jednego poziomu bym sprowadził) -wyprostować nosek,bo uważam że jest przechylony za bardzo w jej prawą stronę -no i łokieć wydaje mi się taki niepoprawny anatomicznie;),za szerokie przedramie -buźka po jej lewej stronie wydaje mi się nazbyt pucułowata pozdrawiam
Napisano 12 Grudzień 200420 l Autor dzięki za komentaże!!! spróbuje przy obróbce to pozałatywać. Dzieki jaszcze razz Hejka :P
Napisano 12 Grudzień 200420 l fajny pomysł, rażą (po wpatrzeniu się)tylko te ręce. Możesz powiększyć te oczy, cała pracka troszke mangą pachnie... troszke dla podrkleslenia linii, wyszczuplić ubranko :) nareszcie jakaś praca z polotem.-