Obywatel Napisano 12 Grudzień 2004 Napisano 12 Grudzień 2004 3Dsmax 5, całkiem sporo Corel PhotoPaint, Brazil. DoF'owe ziarno to zamierzony efekt, z resztą całkiem zdrowy dla mojego komputera. Pewne zasady ponownie odłożyłem na bok na rzecz efektu.
Piotr Dobosz Napisano 12 Grudzień 2004 Napisano 12 Grudzień 2004 dziwna ta twoja pracka ale bardzo interesujaca. cos jest zle z blur zobacz jedne miejsca masz rozmyte drugie nie od czego to zalezy? ze planete masz ostra pojazd tez a reszte nie:) pozdrawiam
Marcin Y Napisano 12 Grudzień 2004 Napisano 12 Grudzień 2004 fajny pomysł, dorzuciłbym może więcej w tle obiektów - czy jakieś światełka miasta czy coś w tym klimacie ale poza tym super no i brawo za Orły! ;)
Obywatel Napisano 12 Grudzień 2004 Autor Napisano 12 Grudzień 2004 Zgadza sie, wykonanie takiego zdjecia bylo by niemozliwe ze wzgledu na glebie ostrosci - planeta powinna byc rozmyta, aczkolwiek w 1szym poscie zaznaczylem pominiecie pewnych zasad ;-)
Luke3D Napisano 12 Grudzień 2004 Napisano 12 Grudzień 2004 orzeł na transponterze ma coś związane z twoim podpisem ?
Baton Napisano 12 Grudzień 2004 Napisano 12 Grudzień 2004 Przydalby sie jakis glow do tych lamp, po za tym to zolte swiatlo jest za mocne, powinno bardziej podchodzic do bialego.
Salvator Napisano 12 Grudzień 2004 Napisano 12 Grudzień 2004 hehe, wreszcie coś oryginalnego :) mam zastrzeżenia co do dof'a tej barierki , nie tak to powinno wyglądać, ale dolicz to do listy pominiętych zasad :)
Rekomendowane odpowiedzi