Napisano 12 Grudzień 200420 l oto szkic do rzeźbki,postaci węszyciela którą ostatnio wymyśliłem figurka ma 3o cm długości od ogona do pyska i 15 cm wys.
Napisano 12 Grudzień 200420 l Autor pomysł na tego gada przyszedł mi podczas pracy nad konceptami stworów do gry...
Napisano 12 Grudzień 200420 l Autor postać będzie zwierzęciem stadnym coś jakby połąćzenie piesków prerjowych i wilka i golluma i obcego
Napisano 12 Grudzień 200420 l Autor a jak jeden z nich coś wywęszy to będzie stawał na tylnich łapach i reszte psubratów informował szczekaniem;)
Napisano 12 Grudzień 200420 l Autor miałem mało czasu na zrobienie zdjęć i to kamerką int. z ułamaną podstawką,to tłumaczy ich jakość
Napisano 12 Grudzień 200420 l nie wiem jak to sie ma do grafiki komputerowej ale jakby nie bylo to wyszedl ci naprawde dobrze:D
Napisano 12 Grudzień 200420 l no no ;) fajny model :P czym renderowales ? ;] a tak serio to widze ze sie niezle zangazowales w tą glinę ... i co lepsze modele masz super ... to kiedy wystawa ? ;)
Napisano 12 Grudzień 200420 l Autor Marcin-wystawa jest u mnie na biurku;) no i siatka rzecz jasna,jak bym mógł o tym zapomnieć;) Co o tym potworku myślicie?
Napisano 12 Grudzień 200420 l smart -> na początku dzięki za linka. Pomysł fajny, drzemie w nim potencjał. O ile z góry wygląda dobrze to z boków już tak nie jest :/ ma stanowczo za małe ręce, za mało... rozbudowane. Twarz to również z tego co widać. Od razu odradzam takie zabawy z nią bo narobisz się, a pewnie i tak nie wyjdzie jak byś chciał :/ twarz figurki jest przyjazna podczas gdy na koncepcie jest groźna. Pamiętaj - tworzywa epoksydowe ;) Powodzenia
Napisano 12 Grudzień 200420 l Autor Leru-zaciążyła chyba ta bestia ,ale jeszcze nie jestem pewien po tygodniu trudno stwierdzić;)a nogi hmmm... zobaczę jeszcze bo chciałbym aby wyglądała na wysuszoną pozdrawiam
Napisano 12 Grudzień 200420 l wiesz co Smart bylo by fajnie gdybys staral sie lepsze foty robic bo takie nieostre i nie zbalansowane caly efekt psuja. co do figurki bardzo cooool:) da sie to jakos pomalowac?
Napisano 12 Grudzień 200420 l Autor Kulki-niestety mam małe możliwości aby robić lepsze foty(czas,kamerka z oderwanym stojaczkiem:/)a malowanie niedługo:)wtedy już postaram się o lepsze foty
Napisano 12 Grudzień 200420 l bardzo mi się podoba - aczkolwiek prosi się o lepsze foty ale jest ok - i dobre i odmiana ;)
Napisano 12 Grudzień 200420 l Smart Dobre dobre Keep it up będzie z tego potworek :D:D:D (tylko kto to teraz wymodeluje ... ) ;)
Napisano 13 Grudzień 200420 l smart -> w takim razie zrób coś z palcami, może żeby były bardziej potężne albo trochę dłuższe. Na pewno da się coś zrobić (wiem co mówię :D), jak nie to użyj wiertareczki, drutu miedzianego i troche poxiliny i już będziesz miał załatwione po części.
Napisano 13 Grudzień 200420 l Na modelowaniu w glinie to ja się nie znam, ale muszę przyznać że stworek wyszedł ci bardzo fajnie. Kończyny może faktycznie ciut za wątłe jak na taką budowę ciała ale mnie to jakoś specjalnie nie razi.
Napisano 17 Grudzień 200420 l Autor dzięki za komentarze:) sir Bols-no to do dzieła;)jakby co, łap mnie na GG Leru-z tymi palcami pomyśle ,bo jeśli będą bardziej masywne to figurka zmieni charakter ,w moim zamyśle ona ma mieć więcej ze smeagolla niż predatora;)