Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

no no ;) fajny model :P czym renderowales ? ;]

a tak serio to widze ze sie niezle zangazowales w tą glinę ... i co lepsze modele masz super ...

to kiedy wystawa ? ;)

Napisano

smart -> na początku dzięki za linka.

Pomysł fajny, drzemie w nim potencjał. O ile z góry wygląda dobrze to z boków już tak nie jest :/ ma stanowczo za małe ręce, za mało... rozbudowane.

Twarz to również z tego co widać. Od razu odradzam takie zabawy z nią bo narobisz się, a pewnie i tak nie wyjdzie jak byś chciał :/ twarz figurki jest przyjazna podczas gdy na koncepcie jest groźna. Pamiętaj - tworzywa epoksydowe ;)

Powodzenia

Napisano

Leru-zaciążyła chyba ta bestia ,ale jeszcze nie jestem pewien po tygodniu trudno stwierdzić;)a nogi hmmm... zobaczę jeszcze bo chciałbym aby wyglądała na wysuszoną

pozdrawiam

Napisano

wiesz co Smart bylo by fajnie gdybys staral sie lepsze foty robic bo takie nieostre i nie zbalansowane caly efekt psuja. co do figurki bardzo cooool:) da sie to jakos pomalowac?

Napisano

Kulki-niestety mam małe możliwości aby robić lepsze foty(czas,kamerka z oderwanym stojaczkiem:/)a malowanie niedługo:)wtedy już postaram się o lepsze foty

Napisano

smart -> w takim razie zrób coś z palcami, może żeby były bardziej potężne albo trochę dłuższe. Na pewno da się coś zrobić (wiem co mówię :D), jak nie to użyj wiertareczki, drutu miedzianego i troche poxiliny i już będziesz miał załatwione po części.

Napisano

Na modelowaniu w glinie to ja się nie znam, ale muszę przyznać że stworek wyszedł ci bardzo fajnie. Kończyny może faktycznie ciut za wątłe jak na taką budowę ciała ale mnie to jakoś specjalnie nie razi.

Napisano

dzięki za komentarze:)

sir Bols-no to do dzieła;)jakby co, łap mnie na GG

Leru-z tymi palcami pomyśle ,bo jeśli będą bardziej masywne to figurka zmieni charakter ,w moim zamyśle ona ma mieć więcej ze smeagolla niż predatora;)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności