smart Napisano 12 Grudzień 2004 Napisano 12 Grudzień 2004 oto szkic do rzeźbki,postaci węszyciela którą ostatnio wymyśliłem figurka ma 3o cm długości od ogona do pyska i 15 cm wys.
smart Napisano 12 Grudzień 2004 Autor Napisano 12 Grudzień 2004 pomysł na tego gada przyszedł mi podczas pracy nad konceptami stworów do gry...
smart Napisano 12 Grudzień 2004 Autor Napisano 12 Grudzień 2004 postać będzie zwierzęciem stadnym coś jakby połąćzenie piesków prerjowych i wilka i golluma i obcego
smart Napisano 12 Grudzień 2004 Autor Napisano 12 Grudzień 2004 no i jeszcze pysk będzie miał coś z nietoperza...
smart Napisano 12 Grudzień 2004 Autor Napisano 12 Grudzień 2004 a jak jeden z nich coś wywęszy to będzie stawał na tylnich łapach i reszte psubratów informował szczekaniem;)
smart Napisano 12 Grudzień 2004 Autor Napisano 12 Grudzień 2004 miałem mało czasu na zrobienie zdjęć i to kamerką int. z ułamaną podstawką,to tłumaczy ich jakość
smart Napisano 12 Grudzień 2004 Autor Napisano 12 Grudzień 2004 postęp pracy nad modelowaniem określam na 60%
Baldack Napisano 12 Grudzień 2004 Napisano 12 Grudzień 2004 nie wiem jak to sie ma do grafiki komputerowej ale jakby nie bylo to wyszedl ci naprawde dobrze:D
Marcin Napisano 12 Grudzień 2004 Napisano 12 Grudzień 2004 no no ;) fajny model :P czym renderowales ? ;] a tak serio to widze ze sie niezle zangazowales w tą glinę ... i co lepsze modele masz super ... to kiedy wystawa ? ;)
smart Napisano 12 Grudzień 2004 Autor Napisano 12 Grudzień 2004 Marcin-wystawa jest u mnie na biurku;) no i siatka rzecz jasna,jak bym mógł o tym zapomnieć;) Co o tym potworku myślicie?
Leru Napisano 12 Grudzień 2004 Napisano 12 Grudzień 2004 smart -> na początku dzięki za linka. Pomysł fajny, drzemie w nim potencjał. O ile z góry wygląda dobrze to z boków już tak nie jest :/ ma stanowczo za małe ręce, za mało... rozbudowane. Twarz to również z tego co widać. Od razu odradzam takie zabawy z nią bo narobisz się, a pewnie i tak nie wyjdzie jak byś chciał :/ twarz figurki jest przyjazna podczas gdy na koncepcie jest groźna. Pamiętaj - tworzywa epoksydowe ;) Powodzenia
smart Napisano 12 Grudzień 2004 Autor Napisano 12 Grudzień 2004 Leru-zaciążyła chyba ta bestia ,ale jeszcze nie jestem pewien po tygodniu trudno stwierdzić;)a nogi hmmm... zobaczę jeszcze bo chciałbym aby wyglądała na wysuszoną pozdrawiam
Kulki Napisano 12 Grudzień 2004 Napisano 12 Grudzień 2004 wiesz co Smart bylo by fajnie gdybys staral sie lepsze foty robic bo takie nieostre i nie zbalansowane caly efekt psuja. co do figurki bardzo cooool:) da sie to jakos pomalowac?
smart Napisano 12 Grudzień 2004 Autor Napisano 12 Grudzień 2004 Kulki-niestety mam małe możliwości aby robić lepsze foty(czas,kamerka z oderwanym stojaczkiem:/)a malowanie niedługo:)wtedy już postaram się o lepsze foty
Marcin Y Napisano 12 Grudzień 2004 Napisano 12 Grudzień 2004 bardzo mi się podoba - aczkolwiek prosi się o lepsze foty ale jest ok - i dobre i odmiana ;)
Gacu666 Napisano 12 Grudzień 2004 Napisano 12 Grudzień 2004 Smart Dobre dobre Keep it up będzie z tego potworek :D:D:D (tylko kto to teraz wymodeluje ... ) ;)
Leru Napisano 13 Grudzień 2004 Napisano 13 Grudzień 2004 smart -> w takim razie zrób coś z palcami, może żeby były bardziej potężne albo trochę dłuższe. Na pewno da się coś zrobić (wiem co mówię :D), jak nie to użyj wiertareczki, drutu miedzianego i troche poxiliny i już będziesz miał załatwione po części.
Batou Napisano 13 Grudzień 2004 Napisano 13 Grudzień 2004 Na modelowaniu w glinie to ja się nie znam, ale muszę przyznać że stworek wyszedł ci bardzo fajnie. Kończyny może faktycznie ciut za wątłe jak na taką budowę ciała ale mnie to jakoś specjalnie nie razi.
smart Napisano 17 Grudzień 2004 Autor Napisano 17 Grudzień 2004 dzięki za komentarze:) sir Bols-no to do dzieła;)jakby co, łap mnie na GG Leru-z tymi palcami pomyśle ,bo jeśli będą bardziej masywne to figurka zmieni charakter ,w moim zamyśle ona ma mieć więcej ze smeagolla niż predatora;)
Rekomendowane odpowiedzi