Napisano 14 Grudzień 200420 l Witam! Małą inspiracją tej postaci była gra NBA 2oo5. Model w Maxie, retusz w Photoshopie. Celeron 700, 320 ram, gForce 5200 Ultra
Napisano 14 Grudzień 200420 l ogolnie nawet fajnie ale: 1.hustka na glowie zle lezy:( 2.oczy zrobione sa starsznie bo sa za biale 3.dolne zeby czlowieka tak nie wygladaja:( 4. przestrzen nad lewym okiem cos sie zwalila pozatym mi sie podoba:)
Napisano 14 Grudzień 200420 l nie zle i tyle praca jest nie skonczona. ja by tego w zyciu nie pokazal w finished.
Napisano 14 Grudzień 200420 l Jezeli chodzi o mudinow to moje zdanie takie : wiekszy nosek,bardziej plaski , bardziej napompowane (jak by to nazwac) faldy ciala ? okragle ? no chyba ze on jest z zimbabłe (elo555). Ogolnie nie jest zle. ps. Kulki powiadasz zebys tego nie pokazal ? ;)
Napisano 14 Grudzień 200420 l Mi to wygląda jak screenshot z vievporta i bez smootha, ale postać ogółem wporządku, poza drobnymi błędami...
Napisano 15 Grudzień 200420 l Autor do Piotrka -no oczy to była zmora, kombinowałem, ale nie wychodziło.. macie pomysł na przyszłość jak je lepiej zrobić? -tu dolnych zębów nie widać... dzięki za komment
Napisano 15 Grudzień 200420 l Duck masz tyle WIPow i tutoriali popatrz jak sie te oczy robi. i sory za teks ale naprawde szkoda tu to dawac jak mozna wstawicdo WIPa i zrobic z niego niezlego koszykarza;)
Napisano 15 Grudzień 200420 l Autor Maf, no to looknij na wire, i czy nadal sądzisz że to jest low-poly.. a do wipa nie dam, bo w najbliższej przyszłości nie będe go poprawiał.
Napisano 15 Grudzień 200420 l Fajne... a planujesz może dorobienie reszty ciała ( jak szaleć to szaleć :) )
Napisano 19 Grudzień 200420 l Autor not first.. but this is quite new, and its ready to show for another people. why are you asking?
Napisano 19 Grudzień 200420 l W ten sposób możesz pokazać siatkę jeszcze bardziej zagęszczoną. Ale na LP to ma znacznie przekroczony licznik :D