Napisano 16 Grudzień 200420 l Od pewnego czasu (wczoraj pół dnia i troszkę nocy no i dzisiaj troszkę) dziergam myszką w photoshopie coś takiego. Jest w tym jeszcze sporo do zrobienia i poprawienia ale pomyślałem, że warto już zamieścić na forum i poznać jakies opinie. Normalnie pracka robiona w wymiarach 40x56 i 300dpi także tutaj troszkę traci swój efekt.
Napisano 17 Grudzień 200420 l Autor Ale dużo opini. Świąteczne porządki wszyscy mają? Daję fragment pracki z głową wojaka. Może narzekam ale rozmyte to strasznie. Przydałby się większy limit dopuszczalnego rozmiaru prac.
Napisano 17 Grudzień 200420 l Szkoda, ze na czarnym tle. Nie wiem do czego finalnie jest praca, ale jesli do sceny to od razu warto uciec w tle od czerni czy bieli i uzyc kolorów posrednich. Fajne swiatlo i bryla - efekt troche taki, jakbys malowal po modelu 3D. Szkoda, ze myszką pracujesz; strasznie duzo roboty.. a tabletem mialbys dodatkowo lzejsza kreske, bo na razie calosc wyglada na troche wymeczone. A moze to mina staruszka tak wplywa na odbior ;) W kazdym razie czekam na ciag dalszy.
Napisano 17 Grudzień 200420 l Autor oczywiście tło i kilka warstw światła nałożę później więc niebędzie czystych czerni i bieli. A juz mi przyszedł pomysł żeby zrobić z tego pocztówkę świąteczną i dodać Panu czapkę Świętego Mikusia ale nie bedę psuł dodatkowo odbioru ;-p
Napisano 17 Grudzień 200420 l fajna pracka, kojarzy ni się z królem, który idzie na wojnę i chce tam umrzeć jak żołnierz bardzo ładne lewe ramię ,jak pracka będzie skończona będzie na co popatrzeć:)tło:/
Napisano 19 Grudzień 200420 l Autor Pracka chyba gotowa. Może coś jeszcze zmienię jeśli ktoś mnie przekona, a tymczasem czaszkę drąży mi kilka nowych pomysłów.
Napisano 19 Grudzień 200420 l wersja finalna super, a jak na malowanie myszka, to naprawde fajnie :) pozdrawiam
Napisano 19 Grudzień 200420 l Autor Dzięki, chociaż teraz widze pare niedociagnięć i troche rzeczy jeszcze musze naprawić. Czekam na wiecej opini.
Napisano 19 Grudzień 200420 l dziargasz juz detale a sama postać jeszcze mocno nie gra. np. poprcje dłoni z mieczem do głowy, no popatrz tylko. no i dół cos taki mocno dziwny.
Napisano 19 Grudzień 200420 l Autor No cóż wielkie umysły myślą podobnie ;-) Wydaje mi się, że bedę musiał jeszcze wyostrzyć troszkę jego lewą nogę jako, że w założeniu miała byś lekko wysunięta (tudzież rzucić troszkę światła). Prawa ręka i miecz też do wyostrzenia bo przez to światło za bardzo się rozmyła.