Aduch Napisano 16 Grudzień 2004 Napisano 16 Grudzień 2004 Od pewnego czasu (wczoraj pół dnia i troszkę nocy no i dzisiaj troszkę) dziergam myszką w photoshopie coś takiego. Jest w tym jeszcze sporo do zrobienia i poprawienia ale pomyślałem, że warto już zamieścić na forum i poznać jakies opinie. Normalnie pracka robiona w wymiarach 40x56 i 300dpi także tutaj troszkę traci swój efekt.
Aduch Napisano 17 Grudzień 2004 Autor Napisano 17 Grudzień 2004 Ale dużo opini. Świąteczne porządki wszyscy mają? Daję fragment pracki z głową wojaka. Może narzekam ale rozmyte to strasznie. Przydałby się większy limit dopuszczalnego rozmiaru prac.
leander Napisano 17 Grudzień 2004 Napisano 17 Grudzień 2004 Szkoda, ze na czarnym tle. Nie wiem do czego finalnie jest praca, ale jesli do sceny to od razu warto uciec w tle od czerni czy bieli i uzyc kolorów posrednich. Fajne swiatlo i bryla - efekt troche taki, jakbys malowal po modelu 3D. Szkoda, ze myszką pracujesz; strasznie duzo roboty.. a tabletem mialbys dodatkowo lzejsza kreske, bo na razie calosc wyglada na troche wymeczone. A moze to mina staruszka tak wplywa na odbior ;) W kazdym razie czekam na ciag dalszy.
Aduch Napisano 17 Grudzień 2004 Autor Napisano 17 Grudzień 2004 oczywiście tło i kilka warstw światła nałożę później więc niebędzie czystych czerni i bieli. A juz mi przyszedł pomysł żeby zrobić z tego pocztówkę świąteczną i dodać Panu czapkę Świętego Mikusia ale nie bedę psuł dodatkowo odbioru ;-p
Dark Hunter Napisano 17 Grudzień 2004 Napisano 17 Grudzień 2004 dobrze to wszystko zrobione aduch!!!. do tego myszką......pracoj !
Piotr Dobosz Napisano 17 Grudzień 2004 Napisano 17 Grudzień 2004 bardzo ladna pracka super scieniowane wloski:) pozdrawiam
smart Napisano 17 Grudzień 2004 Napisano 17 Grudzień 2004 fajna pracka, kojarzy ni się z królem, który idzie na wojnę i chce tam umrzeć jak żołnierz bardzo ładne lewe ramię ,jak pracka będzie skończona będzie na co popatrzeć:)tło:/
Aduch Napisano 19 Grudzień 2004 Autor Napisano 19 Grudzień 2004 Pracka chyba gotowa. Może coś jeszcze zmienię jeśli ktoś mnie przekona, a tymczasem czaszkę drąży mi kilka nowych pomysłów.
Kalais Napisano 19 Grudzień 2004 Napisano 19 Grudzień 2004 wersja finalna super, a jak na malowanie myszka, to naprawde fajnie :) pozdrawiam
Aduch Napisano 19 Grudzień 2004 Autor Napisano 19 Grudzień 2004 Dzięki, chociaż teraz widze pare niedociagnięć i troche rzeczy jeszcze musze naprawić. Czekam na wiecej opini.
spoon Napisano 19 Grudzień 2004 Napisano 19 Grudzień 2004 dziargasz juz detale a sama postać jeszcze mocno nie gra. np. poprcje dłoni z mieczem do głowy, no popatrz tylko. no i dół cos taki mocno dziwny.
Aduch Napisano 19 Grudzień 2004 Autor Napisano 19 Grudzień 2004 No cóż wielkie umysły myślą podobnie ;-) Wydaje mi się, że bedę musiał jeszcze wyostrzyć troszkę jego lewą nogę jako, że w założeniu miała byś lekko wysunięta (tudzież rzucić troszkę światła). Prawa ręka i miecz też do wyostrzenia bo przez to światło za bardzo się rozmyła.
Rekomendowane odpowiedzi