Napisano 16 Grudzień 200420 l smieszna :) tylko z czego ona jest na pierwszy rzut oka wydawało mi sie ze z drewna ale pozniej że z metalu :) .... hmmm sam juz nie wiem :P
Napisano 16 Grudzień 200420 l materiał wygląda na zardzewiały metal. model ma więcej bugów niż sam waży :)
Napisano 16 Grudzień 200420 l dla mnie model daje rade, podoba mi sie material. ale nie jest na tyle dobry zeby ta scene pociagnac w calosci. krotko mowiac napraw kompa > napraw scene.
Napisano 17 Grudzień 200420 l Nawet fajny pomysł... tylko jestm ciekawy jak on np.zgina łokcie, no chyba że jest to rzeźba z metalu :P
Napisano 17 Grudzień 200420 l to chyba ze szmatek - szmotek jest zrobione ;) mi sie koles podoba, tylko oswietlenie a raczej jego brak no i to tło... jak naprawisz kompa to jeszcze dopiść bo szkoda szmotka.. :)
Napisano 17 Grudzień 200420 l zarąbiste!kojarzy mi się ze starymi teledyskami takiej rockowej kapeli TOOL
Napisano 18 Grudzień 200420 l mam dzisiaj nakreta na pisanie postów wszystko mi sie podoba (dzis) nie chce mi sie czepiac bo jest czego no comment klikam dalej bo mi sie humor zepsuł