Posted December 17, 200420 yr Witam , post wstawiłem do WIP2d bo uważam ze to WIP ;) pracuje sobie nad taką sceną, tzn skan z tego co narysowałem na kartce i tymczasowo mam tablet Hyper Pen 8000U Pro od Aipteka, mam taki problem ze niewiem jak to przestawic (dziwnie to zabrzmi :D) ze jak podnosze pióro na odl wiekszą niż ta dopuszczalna i przykładam w prawym górnym rogu tej powierzchni tabletu to zeby mi sie kursor pojawił w prawym gór. rogu ekranu ? bo mam tak ze jak podniose i przesune (przy wiekszej niz zalecana) o jakis odcinek to piórko mam w tym samym miejscu - jak mam to zrobic ? byłem na stronie producenta i mam to samo co w helpie a nic tam o tym niema tylko jak instalowac i to wszystko. pomózcie i dzieki.
December 17, 200420 yr Author Zrobiłem zrzut - prosze pomózcie nieda sie pracowac a chciałem dokonczyc wipka za pomocą tabletu, ps przestawienie trybu slkedzenia nic niedaje :(
December 17, 200420 yr Tryb sledzenia zmien na 'piorko'. Przynajmniej tak wnioskuje po postach powyzej.