kuback Napisano 17 Grudzień 2004 Napisano 17 Grudzień 2004 Witam. Chciałbym się Was zapytać co sądzicie o teksturze znajdującej się na podłodze. Ze względu na to że jest tu na forum wielu specjalistów w tej dziedzinie, prosię o Waszą opinie :). Pozdrawiam
chveti Napisano 17 Grudzień 2004 Napisano 17 Grudzień 2004 jak wg mnie jest całkiem niezła .... dla mnie sprawia wrażenie "surowej" i chłodnej połogi (idealna do biura :D)
Piotr Dobosz Napisano 17 Grudzień 2004 Napisano 17 Grudzień 2004 chveti ma racje mi tez sie kojarzy z biurem i jest naprawde oki:) pozdrawiam
AGmakonts Napisano 17 Grudzień 2004 Napisano 17 Grudzień 2004 tekstura jest ok ale jeszcze nie wiedziałem tak poukładanych paneli powinny sie raczej zazębiać a swoią drogo to zrób prezęt świąteczny dla wszystkich i sie nią podziel
LHT Napisano 17 Grudzień 2004 Napisano 17 Grudzień 2004 Właśnie, jak zrobiłeś taką fajną podłogę? (rozmazane odbicie mnie w szczególności interesuje) i jaki render?
buczer Napisano 17 Grudzień 2004 Napisano 17 Grudzień 2004 mi sie niepodoba. (full specjalistyczna wypowiedz ;)
[HF] Napisano 18 Grudzień 2004 Napisano 18 Grudzień 2004 Hmm... Jeśli chodzi o powierzchnię to jest OK, ale możnaby się do modelu przyczepić... Uważam, że odtępy między panelami są zbyt duże, ale ogólnie jest OK.
kuback Napisano 18 Grudzień 2004 Autor Napisano 18 Grudzień 2004 Dzięki za wszystkie komentarze . Do oceny była tylko teksturka. Podłoga będzie zupełnie inna. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi