szymanek Napisano 18 Grudzień 2004 Napisano 18 Grudzień 2004 Proszę o ocenę moich dwóch prac. Grafiką interesuje się od niedawna i pracuję w Paint Shop Pro 8. Bałagan na biurku Pędzelek
Ania Napisano 18 Grudzień 2004 Napisano 18 Grudzień 2004 przy balaganie na biurku, lepiej by wygladalo jakby byla perspektywa zamiast aksonometrii. no i dosc upozadkowany ten balagan. pedzelek jest w porzadku, czysty gladki obrazek.
3rdtrek Napisano 18 Grudzień 2004 Napisano 18 Grudzień 2004 Witam kolege z innego forum ;) Juz sie wypowiadalem na temat pracek, wiec powiem w skrocie : Nice work ;)
Piotr Dobosz Napisano 18 Grudzień 2004 Napisano 18 Grudzień 2004 ty chyba nie widziales balaganu na biurku:):)
szymanek Napisano 18 Grudzień 2004 Autor Napisano 18 Grudzień 2004 ty chyba nie widziales balaganu na biurku:):) Hehe! Wszędzie mi to samo mówią, to jest tylko taki tytuł tak mi sie jakoś wymyślił. PS. Widziałem bałagan na biurku :) i to nie kiepski.
PPK Napisano 18 Grudzień 2004 Napisano 18 Grudzień 2004 te slicznie poukladane przedmioty maja byc balaganem ?? ;D
lumaq Napisano 21 Grudzień 2004 Napisano 21 Grudzień 2004 czyzbym wyczuwal tutorial Tigera1313 ??;] Edit: no tiger mial podobna pracke tyle ze wszystko bylo 'w druga strone';] zreszta zobacz zlota galerie. [EDIT]To ja tez sprostuje:] Nie mialem na mysli ze skopioales te prace, po prostu myslalem ze zrobiles ja na podstawie tutoriala ktory tiger zrobil do swojej pracki z tym krasnalem. Superaśny pedzelek. Pzdr
szymanek Napisano 21 Grudzień 2004 Autor Napisano 21 Grudzień 2004 czyzbym wyczuwal tutorial Tigera1313 ??;] A dokładniej, bo nie wiem o co chodzi?
Georgas Napisano 22 Grudzień 2004 Napisano 22 Grudzień 2004 zdecydowanie 3 (ta nowsza) pracka jest lepsza od tych dwóch pierwszych , podoba mi sie ale jest jeszcze do dopracowania
szymanek Napisano 22 Grudzień 2004 Autor Napisano 22 Grudzień 2004 MAŁE SPROSTOWANIE: W związku z małym szumem jaki wywołała moja praca, że jest to skopiowana praca Tigera1313 z Golden Gallery, postanowiłem ją wywalić. Przyznaje, że widziałem wcześniej tą świetną prace Tigera1313, ale w żaden sposób jej nie kopiowałem, nieszczęśliwy zbieg okoliczności. No ale dla uniknięcia dalszych nieporozumień mimo wszystko ją usune. Jako początkujący grafik chce mieć czyste konto, przykro mi że tak się to zakończyło.
kolegaalek Napisano 26 Grudzień 2004 Napisano 26 Grudzień 2004 EEE, no co ty?! Dawaj to jeszcze raz! Przecież nikt ci nie będzie robił wyrzutów. A co do 2 pracek to jak dla mnie trochę za sterylne i bez klimatu:)
Rekomendowane odpowiedzi