gregorjan Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Mam prześwit w uchu. Kiedy miałem jedną cześć ,wszystko grało ,ale kiedy skopiowałem ją i chciałem te dwie części połączyć ze sobą okazało się ,że w uchu jest dziura. Na rysunku zmieściłerm jego siatkę. Czy jest to może wada konstrukcji siatki rys1? Bo raczej w połączeniu dwóch siatek nie ma przerwyrys3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr Dobosz Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 moze zle polaczyles. widac w siatce bledy i to dosc spore wiec napewno zle polaczyles:) pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
[HF] Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 Zdecydowanie źle połączone zostały niektóre vertexy. Wiem, wiem - początkujący jestem a się wymądrzam :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregorjan Posted December 21, 2004 Author Share Posted December 21, 2004 Nie..no ok jeżeli ktoś wie lepiej odemnie to nie ma problemu:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts