Salay Napisano 21 Grudzień 2004 Napisano 21 Grudzień 2004 No to jest wieża philipsa...i mam takie pytanie może bedziecie wiedzieć...co zrobić żeby normalnie chodził max pod winxp...mam durona 800, geforce4 mx400. 256 DDR i mi charata jak zrobie 27 małych kwadracików z 10 zegmentami każdy...no nie wiem...to tutaj to jest taki speedzik jakieś 1 godzina roboty...nie miałem co robić więc sie stało komentarze miło widziano ło jezu tu nie ma podłoża...no niech se lata
Chammer Napisano 21 Grudzień 2004 Napisano 21 Grudzień 2004 Nowe stery do karty zainstaluj, będzie ci śmigać :) Co do wieży, a raczej tylko jej przodu... to dorób tył, zobaczy sie później:P
Gość HUSKY Napisano 21 Grudzień 2004 Napisano 21 Grudzień 2004 to jest twoja wieza czy własna koncepcja? Podoba mi design czekam na całość.
Piotr Dobosz Napisano 21 Grudzień 2004 Napisano 21 Grudzień 2004 dokoncz ta wieze:) fajnie sie zaczyna:) i popros zeby przeniesli Ci to do wip. pozdrawiam serdecznie
Salay Napisano 22 Grudzień 2004 Autor Napisano 22 Grudzień 2004 No wiem ze pokazywałem ale jakoś mi ktoś tą moją pokazaną prace wyrzucił więc spowrotem dałem ją na forum. a sterowniki zainstalowałem i dałem na OpenGl i płynnie chodzi tylko że teraz drugi problem...źle generuje tą grafike...
Rekomendowane odpowiedzi