Mareki Napisano 22 Grudzień 2004 Share Napisano 22 Grudzień 2004 Są to początki mojej pracy.Od nie dawna zajmuje sie maxem.Prosze oceniajcie :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 22 Grudzień 2004 Share Napisano 22 Grudzień 2004 stolik wyglada jakby zesmoothowany na brzegach, chyba lepiej gdyby byl rowny i gladki. i nozka jest od dolu okragla, czyli dlugo to nie postoi. brakuje tekstur i cieni. dodalabym jakas sciane. modeling kanapy chyba w porzadku. ale dalabym to do wipa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mareki Napisano 22 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2004 dzieki narazie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yansen Napisano 22 Grudzień 2004 Share Napisano 22 Grudzień 2004 Połowe strony zajmuje to "3ds max 7.0 rządzi". Jesli o mnie chodzi to jestem na "nie" :-| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 22 Grudzień 2004 Share Napisano 22 Grudzień 2004 witam!! wiem ze jestes poczatkujacy ale nie zamieszczaj tych rzeczy na forum bo po co??kazdy z ciebie bedzie jechac a ty zwatpisz narazie rob w zaciszu w domku pytaj na forum jak cos nie wiesz ale nie zamieszczaj takich"prac" pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salay Napisano 22 Grudzień 2004 Share Napisano 22 Grudzień 2004 Kolo co to ma być...nie pokazuj takich prac...na forum...no dobra ocenie ją a więc...faktyczni brak cieni strasznie razi...za jasne światło, wogóle smootha tam nie widziałem, tak tak...ja też kiedyś takie coś zrobiłem...ale sie zakompleksiłem i wyrzuciłem to do kosha, i spaliłem program...ale jednak wróciłem sobie i robie co mi sie podoba...nie poddawej sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Webmaster Napisano 22 Grudzień 2004 Share Napisano 22 Grudzień 2004 Wiesz co napisze ci krótko... Słaba praca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Isso Napisano 7 Styczeń 2005 Share Napisano 7 Styczeń 2005 Nie martw sie ze Cie jadą:P tu jadą na wszystko :) ale to poprostu graficy. Widac ze jestes poczatkujacym :) ale jezeli chcesz sie pokazac nie pokazuj kompletnego shitu :) bo to co zrobiłes jest poprostu okropne :) Nie to zebym chciał Cie zjechać, ale weź na to spójż i i zapytaj sam siebie czy takie coś chciałeś osiągnąć! Popracuj nad tutorialami :) jest tam gdzies fajny jak używać MS(meshsmooth) POWODZENIA!!! Jak coś to pisz na priv ;] przysle Ci troche tutków! Ja tez jestem początkujący! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi