Napisano 22 Grudzień 200420 l Jest taka sprawa. Otóż, gdy chce zapisać scenę w video poście jako klatki lub film od 1-100 lub od jakiejkolwiek klatki do jakiejkolwiek to spotyka mnie pewien problem: klatki te zapisuja sie bez oswietlenia!!! szukalem w ustawieniach, ale cos nie moge znalezc- prosze o pomoc:) druga sprawa - jak mozna zapisac pojedyncza klatke bez pewnego koloru? zawsze gdy wylacze kolor i chce go tak zapisac - on i tak zapisuje sie we wszystkich kolorach - jedyny sposob jaki znam to pozniej wylaczac go w pain shop pro:) ok, z gory dzieki za odpowiedzi i sry za takie banalne pytania:) pozdrowienia
Napisano 23 Grudzień 200420 l Spotkałem siez tym problemem przy AMDkach. przeliczał np glow, ale zapisywał klatkę bez glowa... tymczasowo pomogła reinstalka. Pozdrawiam
Napisano 23 Grudzień 200420 l asblaze, zaskocze cie. mam intela i tez mialem taki problem ze na ekranie glow byl a w pliku nie wiec to nie sprawka amd.
Napisano 23 Grudzień 200420 l Autor reinstalka tez nic nie pomogla:( na pewno jest jakis sposob - ale bez kitu nie bede zapisywac kazdej klatki po kolei:)
Napisano 25 Grudzień 200420 l Bieniu-owi nie chodzi o to ze mu videopost zapisuje klatka za klatka tylko o to ze nie bedzie renderowal klatki i recznie jej zapisywal bo tylko wtedy jak rozumiem ma to co oczekiwal. niestety Bieniu nie znam rozwiazania twego problemu jednak poszukaj i poczytaj o moim problemie zwiazanym z videopostem. moze lektura tamtego watku naprowadzi cie jakos. moje podejrzenie sa takie ze w moim przypadku pomogla instalacja maxa 7 jako drugi do juz zainstalowanego maxa 6. nie wiem jakie to ma powiazanie ale faktem jest ze po tym zabiegu videopost przestal mi wariowac. jak masz mozliwosc sciagnac trial maxa 7 to sprawdz nic cie to nie bedzie kosztowac.
Napisano 27 Grudzień 200420 l Autor no ok, jak bede mieć czas to sciagne tego triala i go wyproboje:)