kuback Napisano 24 Grudzień 2004 Napisano 24 Grudzień 2004 Witam ponownie Panie i Panów. Na początku chciałbym Wszystkim życzyć Wesołych , spokojnych Świąt Bożego Narodzenia !! Miałbym prośbe do Was , poszukuje różnego rodzaju TŁA przyzwoitej rozdzielczości do wizualizacji. Jak byście znali jakieś strony z takowymi obrazami bardzo bym prosił o linki. Chodzi mi przede wszystkim o wode , jeziora , morza , góry , lasy , puste interesujące przestrzenie. Bardzo dziękuje i pozdrawiam / kuback
Marcin Napisano 24 Grudzień 2004 Napisano 24 Grudzień 2004 google.pl > wyszukiwarka obrazów > tylko duze > szukaj ;]
Salvator Napisano 24 Grudzień 2004 Napisano 24 Grudzień 2004 http://images.google.pl/images?q=landscape&hl=pl&lr=&safe=off&sa=G&imgsz=xxlarge tak na przykład :P
kuback Napisano 24 Grudzień 2004 Autor Napisano 24 Grudzień 2004 google to już mnie nie lubi przez to wyszukiwanie .... nic tam ciekawego nie znalazłem , dlatego prosze Was o pomoc , jeśli znależlibyście coś wyjątkowego , godnego uwagi lub macie w swoich zbiorach bardzo prosze o link , dzięki chłopaki że można liczyć na Was nawet w taki dzień :) pozdrawiam , dużych , satysfakcjonujących prezentów !!
kuback Napisano 24 Grudzień 2004 Autor Napisano 24 Grudzień 2004 Dziękuje SansSerif nie odpisywałem tak długo bo ktoś mi przez gg wysłał wirusa . Świetna stronka , dziękuje!
Rekomendowane odpowiedzi