campo Napisano 11 Kwiecień 2003 Napisano 11 Kwiecień 2003 Mniam, kocham Brazila, robi dokladnie tak, jak ja chce, aby wygladalo. Super dokladnie. Slicznie. No normalnie [uścisk] [pokazal jezyk][pokazal jezyk][pokazal jezyk][pokazal jezyk] A o to co mi wyszlo (czas... zebym ja pamietal, ale chyba - powtarzam chyba! - 20 minut).
Pablo Napisano 12 Kwiecień 2003 Napisano 12 Kwiecień 2003 (...)\"POWERED By Brazil \"[lol][rotfl]...hehe....tylko ile czasu Ci to zajelo renderowanie? i jaki sprest? pozdro
campo Napisano 12 Kwiecień 2003 Autor Napisano 12 Kwiecień 2003 Napisalem przeciez... Musialbym sprobowac jeszcze raz, poniewaz nie pamietam dokladnie, nie zwrocilem na to uwagi, ale majaczy mi sie ok 20 minut na Athlonie 1.2 i 512ramu. Jak najbardziej \"powered\" [spox]
fotoas Napisano 13 Kwiecień 2003 Napisano 13 Kwiecień 2003 Ja tez go lubie.. tego brazila !!! Ladne to .. bardzo mocne !! pokaz nam moze jakie to materialy uzyles jakis screan shot no i moze jakas nauka z tego wyjdzie dla reszty.. gratulejszyn fotoas
Rekomendowane odpowiedzi