Napisano 25 Grudzień 200420 l Witam ! [po bardzo bardzo dlugiej przerwie :)] Postanowilem tutaj napisac gdyz chce zmienic wyglad strony a co za tym idzie chce aby już strona się dobrze prezentowała [aby była czytelna i przejrzysta] Potrzebuje waszych rad/pomocy aby zrobić naprawde dobrą strone gdyż tym się od niedawna zajmuje i jeszcze mi tak super nie idzie... Otóż spójrzcie na to http://ezo.webd.pl/projekts/ Chodzi jak narazie o sam TOP gdyż reszta jest jeszcze nie dopracowana i ulegnie zmianie... Piszcie czy top się ladnie prezentuje czy musze jeszcze pozmieniac go ? I piszcie rady jak menu mógłbym zrobić etc... Wszelkie sugestie mile widziane :) Wiem że nie rewelacja ale mam nadzieje iż z wasza pomocą będzie lepsza niż aktualny design strony :]..... Jeszcze raz dzieki za pomoc z góry i Wesołych Spokojnych i Owocnych Świąt oraz udanego Sylwestra [spóźnone troche ale lepiej pózno niż wcale :) ] PS to jest WIP więc na łamach tego będzie się zmieniać wszystko gdyż nie jestem jeszcze tak wprawiony aby samemu sobie z wszystkim poradzić i dobrać PS 2 Czy interesuje się ktoś Bike Trialem ? Jeśli tak to czy mógłby mi pomuc w prowadzeniue WWW/Forum ?? [Korzystająć z okazji - nie podam tu linka gdyż napewno nie moge bo zasady :/ , ale widać go na layoucie :) oraz na PW jak coś ] PS 3 mam nadzieje iż "PS 2" nie łamie regulaminu i przez to mi nie skasujecie wątku ? :) PS 4 To narazie tyle :) Ho ho ho...... Merry Christmas :D
Napisano 25 Styczeń 200520 l Dla mnie jest ok, tylko jakaś taka za prosta, ale to może tak ma być. Taka kolorowa stronka.
Napisano 27 Styczeń 200520 l poszczegolne elementy nie komponuja sie ze soba w ogole. "jakaś taka za prosta" (ardeni) to malo powiedziane: mozna robic strone minimalistyczna, ale niech to ma jakis klimat: tutaj to wyglada jakbys nasteplowal clipartami, przy czym kazdy "z innej bajki". imho wyglada jak tzw. "strona domowa" gimnazjalisty-modemowca sprzed kilku lat. wiekszosc (jezeli nie wszystko) do wymiany.
Napisano 27 Styczeń 200520 l baner stanowczo za duży, tym bardziej że nie ma na nim żadnych użytecznych informacji.
Napisano 27 Styczeń 200520 l Osobiście na stronach nie lubie Times New Roman. Wkurza mnie ta czcionka. Nie lubie jej ;p Ale to zależy od tego co kto lubi :)
Napisano 31 Styczeń 200520 l tak hmmm....ten znak drogowy ni w h** nie pasuje - wywal go. ten znaczek Extreme trial mozna by zrobic w ten sposob->http://graffik.pl/zrtajny.htm nie rozumiem po kiego grzyba ten napis menu jest po praej stronie i w ogole czcionka inna ta nie pasuje peace i powodzenia
Napisano 31 Styczeń 200520 l Ja bym zmienił czcionke :) Jak przyjde ze szkoły to spróbuje ci to zrobić :)