Jump to content

[WIP] Trial Park [WWW]

TIMOTI

Recommended Posts

Witam ! [po bardzo bardzo dlugiej przerwie :)]

Postanowilem tutaj napisac gdyz chce zmienic wyglad strony a co za tym idzie chce aby już strona się dobrze prezentowała [aby była czytelna i przejrzysta]

Potrzebuje waszych rad/pomocy aby zrobić naprawde dobrą strone gdyż tym się od niedawna zajmuje i jeszcze mi tak super nie idzie...

Otóż spójrzcie na to

http://ezo.webd.pl/projekts/

Chodzi jak narazie o sam TOP gdyż reszta jest jeszcze nie dopracowana i ulegnie zmianie...

Piszcie czy top się ladnie prezentuje czy musze jeszcze pozmieniac go ?

I piszcie rady jak menu mógłbym zrobić etc...

Wszelkie sugestie mile widziane :)

Wiem że nie rewelacja ale mam nadzieje iż z wasza pomocą będzie lepsza niż aktualny design strony :].....

Jeszcze raz dzieki za pomoc z góry i Wesołych Spokojnych i Owocnych Świąt oraz udanego Sylwestra [spóźnone troche ale lepiej pózno niż wcale :) ]

PS to jest WIP więc na łamach tego będzie się zmieniać wszystko gdyż nie jestem jeszcze tak wprawiony aby samemu sobie z wszystkim poradzić i dobrać

PS 2 Czy interesuje się ktoś Bike Trialem ? Jeśli tak to czy mógłby mi pomuc w prowadzeniue WWW/Forum ?? [Korzystająć z okazji - nie podam tu linka gdyż napewno nie moge bo zasady :/ , ale widać go na layoucie :) oraz na PW jak coś ]

PS 3 mam nadzieje iż "PS 2" nie łamie regulaminu i przez to mi nie skasujecie

wątku ? :)

PS 4 To narazie tyle :)

Ho ho ho...... Merry Christmas :D

poszczegolne elementy nie komponuja sie ze soba w ogole. "jakaś taka za prosta" (ardeni) to malo powiedziane: mozna robic strone minimalistyczna, ale niech to ma jakis klimat: tutaj to wyglada jakbys nasteplowal clipartami, przy czym kazdy "z innej bajki". imho wyglada jak tzw. "strona domowa" gimnazjalisty-modemowca sprzed kilku lat. wiekszosc (jezeli nie wszystko) do wymiany.