adek Napisano 26 Grudzień 2004 Share Napisano 26 Grudzień 2004 Malutka zmiana na forum. Od 24.12.2004 został wprowadzony system punktacji dla osób udostępniających materiały na strony serwisu. Więcej w regulaminie: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?p=171869#post171869 -- Chciałbym wyróżnić w jakiś sposób osoby udostępniające materiały na strone - takie jak tutoriale, ich tłumaczenia czy zredagowane w pełni newsy. Być może wpłynie to również na wzrost pojawiania się nowych materiałów na stronie. Jest to drobne wyróżnienie dla takich osób, w szybki sposób możemy sprawdzić za co dane punkty zostały przyznane. Mam nadzieje, że ten pomysł się przyjmie ... wprowadziłem go dość nagle. Nie chciałbym również aby osoby które udostępniały takie materiały wcześniej czuły się pokrzydzowne. System działa od kilku dni ale jeśli ktoś udostępniał podobne materiały wcześniej prosze o kontakt. Indywidualnie się tym zajme i puzupelniam luki. Mysle ze wtedy takie wyjscie bedzie lepsze, chcialem uzupelnic wszystkim punktacje ale jest to ciezkie do wykonania. Zawsze moze mi ktos umknac a nie chce zeby ktos czul sie pokrzywdzony. Dlatego prosze o kontakt. Oficjalnie od 24.12.2004 system obowiazuje i jak na razie tylko dwaj uzytkownicy maja takie punkty w pisane ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 26 Grudzień 2004 Share Napisano 26 Grudzień 2004 Dobry pomysl. Albo jestem ciemny, albo niemoge sie dostac do "User Notes", chyba ze celowo sa dostepne tylko dla moderatorow. W profilu tez niewidze zadnych wzmainek o pkt. Moze cos zle zrozumialem i wszystko jest tak jak ma byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chojraq Napisano 26 Grudzień 2004 Share Napisano 26 Grudzień 2004 nie tylko Ty nie mozesz sie dostac do "User Notes" umnie tez nie dziala ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 26 Grudzień 2004 Share Napisano 26 Grudzień 2004 fajna sprawa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 26 Grudzień 2004 Share Napisano 26 Grudzień 2004 ciekawe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 26 Grudzień 2004 Share Napisano 26 Grudzień 2004 weee tandeta ja bym klickowi za wideotutka wiecej dal :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 26 Grudzień 2004 Share Napisano 26 Grudzień 2004 ta ... ;] dajcie dla rowra -2 ;] --Edit-- Rowr wlasnie mnie uswiadomil ze chce -10 ;] --Edit-- do postow nizej ;] pomidory teraz drogie ;] to ja wole przepisac kilka tutków nie bede musial pracowac ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olej Napisano 26 Grudzień 2004 Share Napisano 26 Grudzień 2004 A za kazde 10 punktow zgrzewa majonezu i znizka w Tesco na pomidory... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 26 Grudzień 2004 Share Napisano 26 Grudzień 2004 A za kazde 10 punktow zgrzewa majonezu i znizka w Tesco na pomidory...Czyli pierwszego sponsora juz mamy! Baju, szykuj pomidory, ide pisac tutki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 26 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2004 moje niedopatrzenie i bledna konfiguracja ;) to przez Swiateczne przejedzenie ;) teraz powinno sie dac czytac "User Notes" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 27 Grudzień 2004 Share Napisano 27 Grudzień 2004 gdzie to wrzucac bo niestety nie znalazlem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 29 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2004 na maila :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greg_jg Napisano 29 Grudzień 2004 Share Napisano 29 Grudzień 2004 Admin też dostaje punkty? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 29 Grudzień 2004 Share Napisano 29 Grudzień 2004 admin ma n+1 gdzie n to największa ilość punktów, którą zdobył pojedynczy user :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 29 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2004 Admin też dostaje punkty? ;) a admin za co? ;) nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greg_jg Napisano 29 Grudzień 2004 Share Napisano 29 Grudzień 2004 a admin za co? ;)Chociażby za to, że jest adminem i "należy do grupy trzymającej władzę" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 29 Grudzień 2004 Share Napisano 29 Grudzień 2004 max3d.plGATE? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 11 Październik 2005 Share Napisano 11 Październik 2005 hmm a jak by tak zrobic aby ilosc punktow byla widoczna obok avatarka, bo tak to nawet nie wiadomo kto ile ich ma albo taka statystyke aby zobaczyc kto ma najwiecej punktow itd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 11 Październik 2005 Share Napisano 11 Październik 2005 no pozabierali nam i nie wiem czemu nie oddają ;) kiedys pokazywało koło avatara ale po tych zmianach to już nie :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 11 Październik 2005 Share Napisano 11 Październik 2005 odchodze, nie ma moich 7 pts, jestem pewien ze to wina Leru, wczesniej grozil mi ze skasuje mi ilosc postow, a tutaj taki wałek.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 9 Listopad 2005 Share Napisano 9 Listopad 2005 A za kazde 10 punktow zgrzewa majonezu i znizka w Tesco na pomidory... Niedlugo sie wyprowadzam w domu a powoli dobijam do 10 wiec szykuj zgrzewe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 9 Listopad 2005 Share Napisano 9 Listopad 2005 za majonez mogę zabić :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 9 Listopad 2005 Share Napisano 9 Listopad 2005 a pomidorki :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 komplet używanych uszczelek do słoików z śledziami cie zadowoli ? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 Illy masz duzo pkt...oddaj jeden...przecież cie nie zbawi:D Chcesz słoiki jak juz te gumki będziesz miał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi