Dark Hunter Napisano 26 Grudzień 2004 Napisano 26 Grudzień 2004 Ostatnio mam niemiłe problemy z kompem... Miałem na kompie 12 koni (trojańskich). jak coś pisze, lub włączam jakąś grę to mam niemiły problemik- mianowicie :) MINIMALIZUJE mi się dosłownie wszyztko, samo z siebie... -___pisze ten text i co 2 słowa muszę kliCkać - bo mi się to "odznacza" :P lol plz o pomoc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! P.S. nie chodzi mi o te konie, - dajcie link, namiar na jakis programik czy cus... zasysalem juz ruzne edytory rejestru itd.
Dark Hunter Napisano 26 Grudzień 2004 Autor Napisano 26 Grudzień 2004 ... może i to zrobie... wszyztko jest ok, oprocz tego "odznaczania:" pisze slowo i musze kilckac w to pier------ okno (może tak wam to uzmysłowie :) ) "przestaje mi migac kreseczka:)" :) -
Dark Hunter Napisano 26 Grudzień 2004 Autor Napisano 26 Grudzień 2004 nie chodzi o startup chyba. Ooo... AVG 7.0 pro :) wykryl kolejnego trojanka... co ja bym bez niego zrobił... Qrde zara sie wkuze !!! znowu pisze 2 slowa z "niebiezkiego na guze - Max3D.pl FORUM - ERROR ZonE__problemy HELP!!! :)!@Robi się szare - Max3D.pl FORUM - ERROR ZonE__problemy HELP!!! _____ :) co jest?!
kozioo Napisano 26 Grudzień 2004 Napisano 26 Grudzień 2004 Formatuj partycje systemową - tak na dobry poczatek. Potem sprobuj zgrac najwazniejsze pliki na cd i formatuj calego twardziela.
Piotr Dobosz Napisano 26 Grudzień 2004 Napisano 26 Grudzień 2004 http://www.pogotovie.pl wejdz sobie tam i usun to:)
Dark Hunter Napisano 27 Grudzień 2004 Autor Napisano 27 Grudzień 2004 już wszyztko ok ! Miałem juz formatowac dysk, ale przezkanowałem antyVirusem, potem spybot i jest COOL! _ thx za rady :)
lechoo Napisano 27 Grudzień 2004 Napisano 27 Grudzień 2004 Jesli uzywasz internet explorera moze przezuc sie na inna przegladarke, ja jakies 2 tygodnie temu przesiadlem sie na firefoxa. Wszystko pieknie dziala, jeszcze nic mi do niego nie "wlazlo".
Rekomendowane odpowiedzi