uncle Napisano 12 Kwiecień 2003 Napisano 12 Kwiecień 2003 nie wiem gdzie to rzucic wiec tu daje:) moze cos pomozecie:) - co do poprawy? - jakos www mi kiepsko wychodzi ale musze zrobic - ble ;d tylko nie pisac ze wszystko zle bo juz mi sie nie chce drugi raz tego robic :P
imprecis Napisano 17 Kwiecień 2003 Napisano 17 Kwiecień 2003 Kolorki i jeszcze raz kolorki - jak dla mnie to sa kiepskie. -Ten napis na logu powinien byc w penym momencie calkowicie widoczy, tak bym to widzial. -Nie podoba mi sie rowniez menu - jak dla mnie za bardzo proste - Logo jest za dlugie ( biaore logo pod uwage z napisami gdzie sa dzilaly Ale jak na stronke sieci osiedlowej to calkiem niezle
rebuzz Napisano 15 Czerwiec 2003 Napisano 15 Czerwiec 2003 hmmm mi sie tez w sumie podoba.....taka troche futurystyczna......:] tylko przy kazdym newsie mogla by byc tez jakas kolorowa zakladka....sprubuj tak zrobic tylko nie przesadzaj bo moze wyjsc z tego jakies \"fziu-bziu\"* i nic nie bedzie widac....... *-inaczej \"misz masz\" Pozdro :]:]
Rekomendowane odpowiedzi