Salay Napisano 28 Grudzień 2004 Napisano 28 Grudzień 2004 no to jest to co dzisiaj w nocy zrobiłem...2 godziny robocizny...render 10 minut...scanline renderer...itp itd...komentujcie...
Baton Napisano 28 Grudzień 2004 Napisano 28 Grudzień 2004 Ekmh, za bardzo nie wiem co to ma przedstawiac :) Na pierwszy rzut oka moze byc , ale mogloby byc lepiej ...
Salay Napisano 28 Grudzień 2004 Autor Napisano 28 Grudzień 2004 bede musiał popracować nad zmniejszeniem siatki...bo mi procek nie wydali wreszcie...
Knysha Napisano 28 Grudzień 2004 Napisano 28 Grudzień 2004 Imo powinienes wrzucic to do 'speed modeling' a nie do finished works ;/. I tak wogole: nie wiem co ta scena przedstawia ;|. Mysle, mysle i nie moge wymyslic ;f.
rzulu Napisano 28 Grudzień 2004 Napisano 28 Grudzień 2004 Ja tu jakims specem nie jestem , no ale co tu duzo myslec praca pozbawiona sensu , nic nie wnoszaca, chyba zrobiona tylko po to zeby cos wrzucic na forum, podobny efekt by byl jak bys tutaj dal bialy bitmap z czarna kropka w srodku , moim skromnym zdaniem zakladanie takich watkow mija sie z celem napewno w galeri moze lepiej do do wipa dac ;] bo to naprawde nic nei przstawia i jest raczej slabo zrobione, no ale ja sam najlepsy w te klocki nie jestem wiec moze sie wypowie ktos kto sie zna
Salay Napisano 28 Grudzień 2004 Autor Napisano 28 Grudzień 2004 hmmm...praca przedstawia alegorie autokraty...który rządzi swoimi poddanym ze względu na swój wygląd i doskonałość...wystarczy?
flesz_gordon Napisano 28 Grudzień 2004 Napisano 28 Grudzień 2004 ja tam widze statek borgow ze star treca ;)
Gheed Napisano 28 Grudzień 2004 Napisano 28 Grudzień 2004 ja tam widze statek borgow ze star treca ;)..Coś w tym jest.. :). A tak na poważnie - mi tam się podoba :). Ta alegoria jest dla mnie bardzo przejrzysta i dziwię się dlaczego inni jej nie widzą ;). Nie podoba mi się to, że te kostki sobie latają. No i jeszcze nieprzyjemne tło, oraz zbyt jaskrawe kolory.
thud Napisano 28 Grudzień 2004 Napisano 28 Grudzień 2004 swiatlo fatalne! i to tlo :/, keep working pzdr
Ania Napisano 28 Grudzień 2004 Napisano 28 Grudzień 2004 zmien tytul na "scena 3d: statek borgow", i bedzie dobrze. no troche lepsze to niz kutafon. robisz postepy, pracuj dalej.
Gość Raffaello Napisano 28 Grudzień 2004 Napisano 28 Grudzień 2004 pomysł fajny, ale zmień oświetlenie aby kostki nie wisiały w powietrzu i dodaj tło, będzie git. pozdrawiam
rzulu Napisano 28 Grudzień 2004 Napisano 28 Grudzień 2004 Hmm jesli chodzio wyglad tej duzej kostki to chyba jedyna roznica w zgledem tych mniejszych jest tylko rozmiar :> wiec w czym on jest taka doskonala pomijajac fakt ze siedzi na swoim wielkim czerwonym stolcu :) POzdro ,peace ,szaco i bez nerw :)
Salay Napisano 28 Grudzień 2004 Autor Napisano 28 Grudzień 2004 a bo to taki rytualny przywódca stada...afrykański do tego...taki macho kostkomęzczyzna ponad wszystko...a te małe to jego poddani...
Salay Napisano 28 Grudzień 2004 Autor Napisano 28 Grudzień 2004 no to dzisiaj zrobie coś nowego...np coś np...krzyżowego...
Leru Napisano 28 Grudzień 2004 Napisano 28 Grudzień 2004 temat ? ja bym go zmienił na scena3d: kostka rubika http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=2595 nie bardzo wiadomo o co chodzi po jego przeczytaniu :/
Rekomendowane odpowiedzi