Napisano 28 Grudzień 200420 l no to jest to co dzisiaj w nocy zrobiłem...2 godziny robocizny...render 10 minut...scanline renderer...itp itd...komentujcie...
Napisano 28 Grudzień 200420 l Ekmh, za bardzo nie wiem co to ma przedstawiac :) Na pierwszy rzut oka moze byc , ale mogloby byc lepiej ...
Napisano 28 Grudzień 200420 l Autor bede musiał popracować nad zmniejszeniem siatki...bo mi procek nie wydali wreszcie...
Napisano 28 Grudzień 200420 l Imo powinienes wrzucic to do 'speed modeling' a nie do finished works ;/. I tak wogole: nie wiem co ta scena przedstawia ;|. Mysle, mysle i nie moge wymyslic ;f.
Napisano 28 Grudzień 200420 l Ja tu jakims specem nie jestem , no ale co tu duzo myslec praca pozbawiona sensu , nic nie wnoszaca, chyba zrobiona tylko po to zeby cos wrzucic na forum, podobny efekt by byl jak bys tutaj dal bialy bitmap z czarna kropka w srodku , moim skromnym zdaniem zakladanie takich watkow mija sie z celem napewno w galeri moze lepiej do do wipa dac ;] bo to naprawde nic nei przstawia i jest raczej slabo zrobione, no ale ja sam najlepsy w te klocki nie jestem wiec moze sie wypowie ktos kto sie zna
Napisano 28 Grudzień 200420 l Autor hmmm...praca przedstawia alegorie autokraty...który rządzi swoimi poddanym ze względu na swój wygląd i doskonałość...wystarczy?
Napisano 28 Grudzień 200420 l ja tam widze statek borgow ze star treca ;)..Coś w tym jest.. :). A tak na poważnie - mi tam się podoba :). Ta alegoria jest dla mnie bardzo przejrzysta i dziwię się dlaczego inni jej nie widzą ;). Nie podoba mi się to, że te kostki sobie latają. No i jeszcze nieprzyjemne tło, oraz zbyt jaskrawe kolory.
Napisano 28 Grudzień 200420 l zmien tytul na "scena 3d: statek borgow", i bedzie dobrze. no troche lepsze to niz kutafon. robisz postepy, pracuj dalej.
Napisano 28 Grudzień 200420 l pomysł fajny, ale zmień oświetlenie aby kostki nie wisiały w powietrzu i dodaj tło, będzie git. pozdrawiam
Napisano 28 Grudzień 200420 l Hmm jesli chodzio wyglad tej duzej kostki to chyba jedyna roznica w zgledem tych mniejszych jest tylko rozmiar :> wiec w czym on jest taka doskonala pomijajac fakt ze siedzi na swoim wielkim czerwonym stolcu :) POzdro ,peace ,szaco i bez nerw :)
Napisano 28 Grudzień 200420 l Autor a bo to taki rytualny przywódca stada...afrykański do tego...taki macho kostkomęzczyzna ponad wszystko...a te małe to jego poddani...
Napisano 28 Grudzień 200420 l temat ? ja bym go zmienił na scena3d: kostka rubika http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=2595 nie bardzo wiadomo o co chodzi po jego przeczytaniu :/