DarCon Napisano 12 Kwiecień 2003 Napisano 12 Kwiecień 2003 prosty szkic Krasnoluda ,czy możecie mi coś doradzić ? dzięki za słowa otuchy :)
AravaL Napisano 12 Kwiecień 2003 Napisano 12 Kwiecień 2003 No i mamy porzadny szkic krasnoluda. Ogolnie wszystko jest mile dla oka (elementy zdobionego metalu, broda) Jest jedna rzecz ktora spostrzeglem... mianowicie oko: na rysunku jest ono troche \"plaskie\" i widziane jakby pod innym katem... hmm... popatrz na zdiecia ludzi z profilu a zobaczysz jak powinno byc... I tak mi sie podoba :) Pozdrawiam.
Gotham Napisano 13 Kwiecień 2003 Napisano 13 Kwiecień 2003 :) To jest obrazek pod modeling? Bo tak idealnie z boku :)
giorgione Napisano 14 Kwiecień 2003 Napisano 14 Kwiecień 2003 Fajna facjata, tylko zrób go bardziej rubasznego.:D:D:D:D:D Giorgione
Gość olaf Napisano 17 Kwiecień 2003 Napisano 17 Kwiecień 2003 Może go obróć troszkę :) No i oko nie najlepsze. Poprawiaj kontract po zeskanowaniu. Fajna jest opcja smart blur w PS. Skanuj w kolorze, lepiej wychodzą.
Gith Napisano 26 Maj 2003 Napisano 26 Maj 2003 Krasnoludy Rulez! (czego nie mozna powiedziec o filmie pt. LOTR gdzie tylko osmieszaja ta genialna rase :() Swietny szkic, bardzo sie mnie podoba, zamierzasz narysowac cala posture?
Rekomendowane odpowiedzi