Gość Mezon Napisano 30 Grudzień 2004 Napisano 30 Grudzień 2004 Ech.... Po przekonwertowaniu materiałów do VRayMt w viewportach wszystkie zrobiły się czarne - renderują się poprawnie. Obiekty, którym przypiszę jakiś zwykły mat. są wyświetlane poprawnie... Da się jakoś temu zaradzić? Pozdrowienia dla forumowiczów
Bobby_digital Napisano 30 Grudzień 2004 Napisano 30 Grudzień 2004 jaka masz wogule wersje maxa , bo w 5 to wiem ze byl porblem w material editorze nie bylo widac ale czy w viewportach to nie pamietam.
Gość Mezon Napisano 30 Grudzień 2004 Napisano 30 Grudzień 2004 Mam 5. Z edytorem już sobie poradziłem. Gorzej z viewportami. Dzięki za info o cieniach.
sikham Napisano 30 Grudzień 2004 Napisano 30 Grudzień 2004 prawym na kulce z materiałęm i w opcjach bedzie render cośtam ;) niepamietam dawno tego nierobiłem :)
Gość Mezon Napisano 30 Grudzień 2004 Napisano 30 Grudzień 2004 prawym na kulce z materiałęm i w opcjach bedzie render cośtam ;) niepamietam dawno tego nierobiłem :) .....Current render - VRay. Nie mam problemów z wyświetlaniem w edytorze. Czarne są w VIEWPORTACH. To zapewne coś z maxtremami - w openGL jest OK
Gość Mezon Napisano 4 Styczeń 2005 Napisano 4 Styczeń 2005 Tak. Jak zmieniłem na OpenGL to zaczęło działać... Dziwne.
Rekomendowane odpowiedzi