Gość Karawan Napisano 13 Kwiecień 2003 Napisano 13 Kwiecień 2003 właśnie, czy da się to jakoś zrobić? wątpie, że przez dynamics, moze jakims pluginem, ale jakim i jak?
Bacry Napisano 16 Kwiecień 2003 Napisano 16 Kwiecień 2003 Ale ten program wcale nie jest taki straszny. Trzeba mieć tylko chwilę spokoju na zrozumienie zasady działania i jakiś tutek. A takowe są nawety na stronie nextlimit.
Gość Karawan Napisano 16 Kwiecień 2003 Napisano 16 Kwiecień 2003 ale dobrze ze chociaz crack jest :-)
Gość Karawan Napisano 16 Kwiecień 2003 Napisano 16 Kwiecień 2003 szatanie!!! 2000 dolarow?? ehhh nawet wersji demo, co by mozns skrakowac :-) nie ma
Gość Karawan Napisano 16 Kwiecień 2003 Napisano 16 Kwiecień 2003 przejrzalem ceny.. ufff i juz wiem ze kumpel nie pieprzyl glupot o kosztującym 15.000 pln 3dsmaxie...[lol]
Gość Karawan Napisano 16 Kwiecień 2003 Napisano 16 Kwiecień 2003 ... i ze Max jest najtańszy, hehe - maya i softimage xsi kosztuja z 6000 dolarow !!! a max \"tylko\" 3000
plukasz Napisano 16 Kwiecień 2003 Napisano 16 Kwiecień 2003 ...ja uważam że nie ma się co dziwić że piractwo jest. Ile to można sobie rządać za plugina: $ 2,270.00 [killer] można nieźle się zdenerwować. Tylko problem jest w tym że nie dużo ludzi go kupi, a jeszcze trudniej będzie go znaleźć i ściągnąć z neta. A wogóle z kąd można sobie posiągać te pluginy bardziej znane jak VRay i jakieś tam inne, skąd wy je macie? :) [co?]
Gość Karawan Napisano 16 Kwiecień 2003 Napisano 16 Kwiecień 2003 ja ci moge dac brazila, ale dopiero w maju więc narazie cisza!!! skad mamy - od kumpli, skad maja kumple? od swoich kumpli, itd
plukasz Napisano 16 Kwiecień 2003 Napisano 16 Kwiecień 2003 Nie jest narazie źle, bo 3D Max 5 - mam. I Brazila r/s 1.0 też sobie załatwiłem. Tak tylko pytam na przyszłość, właśnie może któryś ma i by na ftp wrzucił albo ja bym sobie ściągnał, ale to później narazie to co mam mi wystarcza. Muszę ten program przynajmniej opanować w połowie aby się brać za inne bajery. Narazie z Max\'a jestem null:(. Jedynie co umie to używać tych gotowych firug, zmieniać ustawienia w nich, materiały do nich dodawać no i rendererować. Najbrdziej co mi sprawia problemu to modelowanie. Nie wiem wogóle jak się za to zabrać niby czytam te tutki, ale coś mi nie chce formować (trudno - ale w końcu dojdę z tym).
Rekomendowane odpowiedzi