KajtomatO Napisano 2 Styczeń 2005 Napisano 2 Styczeń 2005 Włonczam max`a a tu za miast modelu, okna są całe czarne... zdarzyło mi się to wcześniej, ale po formacie pomogło, ale teraz formatować go (komputera) raczej nie bendę, jak to naprawić? ps. Jak zminimalizuje, a następnie zmaxymalizuje maxa to okna robia sie przezroczyste i widze program albo tło które jest pod spodem.... ps2 Rozumiecie o co mi chodzi?
Marcin Napisano 2 Styczeń 2005 Napisano 2 Styczeń 2005 przelacz tryb z open GL na direct 3d lub na odwrot ... na polski tez powinienes sie przelaczyc ;]
Isso Napisano 2 Styczeń 2005 Napisano 2 Styczeń 2005 Przy wybieraniu trybu po zainstalowaniu maxa cos skopałes ;] ;] ;] do max 5: Customize>Preferences...>Viewports>Choose Driver>wybierz inny niż zaznaczony ;] ;]
KajtomatO Napisano 3 Styczeń 2005 Autor Napisano 3 Styczeń 2005 Dzięki :) Podziałało przełonczenie na open GL Pozdrawiam
uncle Napisano 3 Styczeń 2005 Napisano 3 Styczeń 2005 wspolczucia z dzialaniem viewportow na opengl... :) lepiej se sterowniki od karty graf. przeinstaluj i wracaj na d3d
Luke3D Napisano 3 Styczeń 2005 Napisano 3 Styczeń 2005 czemu opengl'a nie doradzacie ? czyżby było coś o czym nie wiem?
Rekomendowane odpowiedzi