Chammer Napisano 3 Styczeń 2005 Share Napisano 3 Styczeń 2005 Oto mój nowy wipek. Postanowiłem, że zajmę się teraz wymodelowaniem jakiegoś samochodu, ale, ze sie nimi za bardzo nie interesujr to poszukałem jakiś blueprintów. Nawet nie wiem dokładnie co to za model... może jak wymodeluje do końca, ktoś kto sie zna to mi powie. Aha i prosze nie patrzeć na materiał, będzie zapewne jeszcze kilka razy zmieniany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Isso Napisano 3 Styczeń 2005 Share Napisano 3 Styczeń 2005 uuuuuuu coś zdeczka przy świetle krzywo :) wrzuć może dodatkowo jakies zdjątko tego samochodu :) :) :) będize łatwiej ocenić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chammer Napisano 3 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2005 Ok przy świtle poprawione (jest w poprzednim załączniku) a tutaj macie obrazek z tym samochodem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 3 Styczeń 2005 Share Napisano 3 Styczeń 2005 to jest jakies C DTM ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 3 Styczeń 2005 Share Napisano 3 Styczeń 2005 ktos go tutaj juz robi(l) czy mi sie tylko wydawalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 3 Styczeń 2005 Share Napisano 3 Styczeń 2005 robil robil... ale kto i kiedy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wiktor Napisano 7 Styczeń 2005 Share Napisano 7 Styczeń 2005 DObra Dobra ;) Nie robil tylko robi, ale w tym momencie nie ma czasu bo sie do sezonu rajdowego przygotowuje :> Bedzie czas to praca ruszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chammer Napisano 29 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 29 Styczeń 2005 No dobra... dość długo nic nie dawałem... ale chyba czas nadszedł abym dodał to co zrobiłem przez 3 (!) tygodnie, a niewiele tego jest :D Poprostu dużo nauki czasu brak, może to jednak kiedyś skończe(a mam taką nadzieje) A więc tak dodałem zderzak, i wyprostowałem wszystko :) oto efekty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wiktor Napisano 29 Styczeń 2005 Share Napisano 29 Styczeń 2005 A ja widze, że dużo jeszcze jest do wyprostowania... ;) też robilem tą Merę kiedyś, ale za dużo roboty z nią ;> Życzę wytrwałości!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chammer Napisano 29 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 29 Styczeń 2005 no fakt... jest kilka byków w modelu, ale jak narazie to i tak jest prosto :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi