Napisano 4 Styczeń 200520 l z braku laku i z tego ze pendzel sie obija z renderowaniem apc;) zaczolem sobie w wolnym czasie dlubac takie cos.. czyli dzis .. robie to bez jakiegos konceptu, czy jakichkolwiek referencji, poprostu ustawiam wszystko tak jak mi sie podoba ;p od takie sobie wolne tchnienie uncla, tutaj taki ogolny zarys o co chodzi, krztalt budynkow itp jeszcze jest blizej nieokreslony.. a klimat? hmm , dobre pytanie, blizej nieokreslona czasoprzestrzen, hehe, ale w kierunku jakiegos miasteczka fantazy (moze;)) w sumie tutaj wiecej widac;)
Napisano 4 Styczeń 200520 l na razie to troche "mała brama floriańska" ;) bez referek moze byc ciezko.
Napisano 5 Styczeń 200520 l czyżby ta uliczka była potraktowana meshsooothem? narazie ok, ale bez tekstur wygląda.....nevermind
Napisano 5 Styczeń 200520 l Fajnie się zapowiada, lubie takie rzeczy. Światło będzie mniej więcej takie jak widać?
Napisano 5 Styczeń 200520 l No to czekamy na kolejne updaty :) szykuje sie jak zwykle w towim wydaniu super pracka :)
Napisano 5 Styczeń 200520 l Autor a skad mam wiedziec jakie bedzie swiatlo;) nad tym ejszcze nie myslalem, porobie cos teraz mam chwile czasu... powiedzmy;)