Jump to content

Recommended Posts

Posted

Czesc mam jedno male pytanko:(? wiecie jak polaczyn animacje robiana w maxsie zeby dziala we flashu w miare szybko bo wiem ze sie da to zapisac w bmp i puzneij wstawic do flasha ale taka animacja sciagala by sie godzinami:( nawet po skonwertowaniu bmp:( jak ludzie to robia ze maja szybko chodzace stronki zrobione w maxsie?:( pozatym wyczytalem (ale dosc dobrze nie pamietam o co chodzilo) ze w maxsie tez mozna robic stronki???? to prawda? pozdrawiam serdecznie i bardzo dziekuje z gory za odpwoiedz.

• Replies 11
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

"jak polaczyc maxa z flashem?"

Sznurkiem;)

W maxie mozna tak samo robic stronki, jak mozna je zrobic mieszajac patykiem w g*****. Bedziesz je musial sfotografowac, obrobic i zlozyc we Flashu, Dreamweaverze, albo 'z palca'. ;)

Posted
Czesc mam jedno male pytanko:(? wiecie jak polaczyn animacje robiana w maxsie zeby dziala we flashu w miare szybko bo wiem ze sie da to zapisac w bmp i puzneij wstawic do flasha ale taka animacja sciagala by sie godzinami:( nawet po skonwertowaniu bmp:( jak ludzie to robia ze maja szybko chodzace stronki zrobione w maxsie?:( pozatym wyczytalem (ale dosc dobrze nie pamietam o co chodzilo) ze w maxsie tez mozna robic stronki???? to prawda? pozdrawiam serdecznie i bardzo dziekuje z gory za odpwoiedz.

co do filmikow we flash-u to z tego co sie orientuje laduje sie je z zewnetrznego swf. ponoc super sie tym steruje itp. Ja dopiero sie wgryzam w temat fla ;) ale jak jestes obeznany to bedziesz wiedzial o co ho.

pzdx

Posted

mam pewien pomysl jak mozna uzyskac wmiare plynna animacje 3d we flashu

jednak nie wiem czy zadziala? A wiec wyrenderowac animacje zaluzmy 100 klatkowa do jpega, odpalic photoshopa i pierwsza i ostatnia klatke zostawic bez zmian srodkowe klatki zamienic na gifa dodac blur , wstawic do flasha i zobaczyc co z tego wyniklo.

drugi sposob to stworzyc animowanego gifa w image ready i wstawic do flasha

pozdro.