Napisano 6 Styczeń 200520 l Co sądzicie o takiej postaci?Jest to psotna wiewiórka.postac do kalendarza dla dzieci ,będzie się przewijać przez cały kalendarz i robić jakies śmieszne akcje
Napisano 6 Styczeń 200520 l sympatyczne, jednakże w kolorowej wersji obrys jest taki nieregularny jakis, imho linie moglbys dac na warstwie, a kolor podspodem.Dobrze jest tez ja ja wewnetrzne linie są ciensze od zewnetrznych, to takiki "schemat" komiksowy.Mimo to i tak jest fajna, dawaj inna akcje:)
Napisano 7 Styczeń 200520 l Autor mnemon-dzieki za dobre rady,faktycznie ,masz racje z tym obrysem, niedługo reszte akcji wrzucę kolegaalek-najpierwej szkic we flashu potem wektory w Corelu Tomur-wiem,staram sie:)
Napisano 7 Styczeń 200520 l mie sie tez podoba ale twarz przedwszystkim jest za malo czytelna tzn trzeba sie doszukiwac emocji i wyrazu
Napisano 19 Styczeń 200520 l oj oj wolałem tamta wiewiorke. Nie wiem dlaczego ale ta przywodzi mi na mysl francuskie komiksy
Napisano 21 Styczeń 200520 l Autor lumaq-może kojarzy Ci się z wiwiórką z komiksu o sprycjanie i fantazym? a ta wiewióreczka?i kolege ma teraz:). jak wam się podoba?
Napisano 23 Styczeń 200520 l zwierzaki wyglądają pocieszniej i sympatyczniej jeśli mają duże głowy i duże okrągłe oczy np: http://www.max3d.pl/forum/attachment.php?attachmentid=7948