smart Napisano 6 Styczeń 2005 Napisano 6 Styczeń 2005 Co sądzicie o takiej postaci?Jest to psotna wiewiórka.postac do kalendarza dla dzieci ,będzie się przewijać przez cały kalendarz i robić jakies śmieszne akcje
mnemon Napisano 6 Styczeń 2005 Napisano 6 Styczeń 2005 sympatyczne, jednakże w kolorowej wersji obrys jest taki nieregularny jakis, imho linie moglbys dac na warstwie, a kolor podspodem.Dobrze jest tez ja ja wewnetrzne linie są ciensze od zewnetrznych, to takiki "schemat" komiksowy.Mimo to i tak jest fajna, dawaj inna akcje:)
kolegaalek Napisano 7 Styczeń 2005 Napisano 7 Styczeń 2005 bardzo fajna, w czym ją robiłeś? tylko coś mi nie gra z prawą nogą.
Tomur Napisano 7 Styczeń 2005 Napisano 7 Styczeń 2005 powinieneś zwrócić uwage na buzię to bardzo ważne :) by była sympatyczna
smart Napisano 7 Styczeń 2005 Autor Napisano 7 Styczeń 2005 mnemon-dzieki za dobre rady,faktycznie ,masz racje z tym obrysem, niedługo reszte akcji wrzucę kolegaalek-najpierwej szkic we flashu potem wektory w Corelu Tomur-wiem,staram sie:)
lumaq Napisano 7 Styczeń 2005 Napisano 7 Styczeń 2005 jak dla mnie fajna, tylk wyraz twarzy ma taki troche jakby miala downa;]
BLUKA Napisano 7 Styczeń 2005 Napisano 7 Styczeń 2005 mie sie tez podoba ale twarz przedwszystkim jest za malo czytelna tzn trzeba sie doszukiwac emocji i wyrazu
lumaq Napisano 19 Styczeń 2005 Napisano 19 Styczeń 2005 oj oj wolałem tamta wiewiorke. Nie wiem dlaczego ale ta przywodzi mi na mysl francuskie komiksy
smart Napisano 21 Styczeń 2005 Autor Napisano 21 Styczeń 2005 lumaq-może kojarzy Ci się z wiwiórką z komiksu o sprycjanie i fantazym? a ta wiewióreczka?i kolege ma teraz:). jak wam się podoba?
kolegaalek Napisano 21 Styczeń 2005 Napisano 21 Styczeń 2005 wiewióreczka i kolega fajni, tylko tło do wymiany
smart Napisano 22 Styczeń 2005 Autor Napisano 22 Styczeń 2005 kolegaalek-tło do wymiany ,ale motylek i słoneczko zostaje:)
lumaq Napisano 22 Styczeń 2005 Napisano 22 Styczeń 2005 heh teraz to wiewiora jest gangsterem:] Fajnie fajnie
Morbid Karbid Napisano 23 Styczeń 2005 Napisano 23 Styczeń 2005 zwierzaki wyglądają pocieszniej i sympatyczniej jeśli mają duże głowy i duże okrągłe oczy np: http://www.max3d.pl/forum/attachment.php?attachmentid=7948
Rekomendowane odpowiedzi