Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jestem baaardzo poczatkujacy w 3ds max i mam pytanko . czerpi nauki z tutoriali lecz niektore nie sa latwe, czy oplaca mi kupowac sie jakas ksiazke na poczatek? ;] Aha I jak wy Advanced zaczynaliscie zabawe z 3ds maxem prawda mile widziana :D

• Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Posted

dobra...co do tutoriali to sa...wiec je czytaj ... sa takrze ksiazki ktoore mozna kupic

polecam biblie max4 i po prostu max4 lub mozna tez max4/5 cwiczenia praktyczne...

(niektoore z tych ksiazek mozna znalesc w dc...za friko)szukaj tez wideo tutoriali...

ja ucze sie z kursoow,ksiazek,czesto naciskam co sie da(nie polecam),i czesto zadaje pytania na forum , a reszta nalezy do ciebie:P :b

Posted

Nie wiem jak u Ciebie z angielskim? Max ma swietny system pomocy(tutoriale praktycznie z kazdego aspektu programu), radze zaczac od tego.

Co do ksiazek(polskich) to raczej nie polecam, rownie dobrze mozesz reference poczytac.

Posted

hehe dzieki za rady ozcywiscie angileski jeest u mnie ok o korzystam z helpa w maxi a co sadzicie o ksazkach helionu. CZy moglibyscie podac pelne nazwy tyh polecanych przez was? szczegolnie PiotrDobos ;]

Zdrowko