Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Jestem baaardzo poczatkujacy w 3ds max i mam pytanko . czerpi nauki z tutoriali lecz niektore nie sa latwe, czy oplaca mi kupowac sie jakas ksiazke na poczatek? ;] Aha I jak wy Advanced zaczynaliscie zabawe z 3ds maxem prawda mile widziana :D

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 884
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

dobra...co do tutoriali to sa...wiec je czytaj ... sa takrze ksiazki ktoore mozna kupic

polecam biblie max4 i po prostu max4 lub mozna tez max4/5 cwiczenia praktyczne...

(niektoore z tych ksiazek mozna znalesc w dc...za friko)szukaj tez wideo tutoriali...

ja ucze sie z kursoow,ksiazek,czesto naciskam co sie da(nie polecam),i czesto zadaje pytania na forum , a reszta nalezy do ciebie:P :b

Napisano

Nie wiem jak u Ciebie z angielskim? Max ma swietny system pomocy(tutoriale praktycznie z kazdego aspektu programu), radze zaczac od tego.

Co do ksiazek(polskich) to raczej nie polecam, rownie dobrze mozesz reference poczytac.

Napisano
  • Autor

hehe dzieki za rady ozcywiscie angileski jeest u mnie ok o korzystam z helpa w maxi a co sadzicie o ksazkach helionu. CZy moglibyscie podac pelne nazwy tyh polecanych przez was? szczegolnie PiotrDobos ;]

Zdrowko