DonKichot Posted January 9, 2005 Share Posted January 9, 2005 witam są sterowniki maxtreme dla maxa 7 ? bo jak ściągnąłem najnowsze ze strony nvidia.com to pisze mi że nie wykryto instalacji maxa a mam 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr Dobosz Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 moze wrzuc je do katalogu z maxem, moze cos pomoze pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonKichot Posted January 10, 2005 Author Share Posted January 10, 2005 problem w tym że chciałbym się przesiąść z maxa 5 na 7, a aktualnie używam maxtreme 40029 które nie działają powyżej maxa 5 natomiast kolejne to 6007.. które są tylko i wyłącznie dla maxa 6.0, nie da się ich nigdzie wsadzić na siłe bo są w wersji instalacyjnej i po uruchomieniu pisze że nie wykryto prawidłowego maxa i się wyłączają. ps. zauważyłem kilka błędów w maxie 7 między innymi wolniejszy rendering z użyciem raytrace i innych map dużo wolniejszy nawet o 20x od max5 więc chyba jednak przejde na 6 którego jeszcze nie sprawdzałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts