Posted January 10, 200520 yr Pytanie moze juz zadawane kiedys mam :)) czy sa jacys polacy lub inni którzy robia tutki wideo tutki za $ chodzi mi dokłanie o modeling ludzi (organiczny) i tutki typu efekty , funkcje maxa itp thx for replys
January 10, 200520 yr Z polaków to Evermotion. Mają niebawem wypuścić ModelingforEver o ile czegoś nie mylę to bętą 3 dvd z modelowaniem samochodów, archotektury i właśnie modelingiem organicznym. Zdaje się, że będzie to na maxa. Jeśli chodzi o "zagranicę" to na przykład Gnomon, ale oni robią raczej tutki pod Maykę i ostatnio też ZBrusha.
January 10, 200520 yr polecam videotutoriale na 3d-palace.com, jest tam naprawdę bardzo dużo darmowych filmów do ściągnięcia (zwłaszcza jeśli chodzi o modelowanie, choć jest też trochę o VRay'u). Oferują też tam bardzo solidne zestawy DVD i mają bardzo aktywne forum.
January 10, 200520 yr Author thx all za odpowiedzi nareszcie nikt mnie nie opieprzyła ani ponizył ;) wczesniej 3d-pleace.com niechciało mi sie zarejestrowac ale teraz wszytko OK thx jeszcze raz :) ---------------- Mam ból serca zainstalowałem kodeki i niechca hulac jakich kodeków aspenboy zuwasz jak masz linka to daj :)