Ana Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 wiem ze sie da, ale nie wiem jak to zrobic, chodzi mi o skrypt, który zapisywałby automatycznie wyrenderowany obraz do podanego, reczne zapisywanie jest lekko uciazliwe i czasem o tym nie pamietam nie umiem programowac, nie mam do tego smykałki, bede wdzieczna za jakakolwiek pomoc lub cały skryp z przepisem jak go załadowac do max'a 6 pozdrowionka ps: nie wiem czy do dobrego działy to wrzuciłam, prosze o info :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VGT Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 W opcjach renderingu->render output->wcisnąć button 'files...' Wskazać miejsce na dysku, nazwę pliku i render bedzie od razu zapisany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ana Posted January 12, 2005 Author Share Posted January 12, 2005 to co zaproponowałes to jest reczne zapisywanie, a mi chodzi o to zeby obraz byl zapisany na dysk odrazu jak skonczy sie rendering, bez mojego udziału Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts