Jarosław Borzuchowski Napisano 11 Styczeń 2005 Napisano 11 Styczeń 2005 to sa moje wypociny,martwi mnie fakt ze w stosunku do wiekszosci zamieszczonych tu prac moje strasznie smierdza amatorka.
Marcin Napisano 11 Styczeń 2005 Napisano 11 Styczeń 2005 jak narazie nie ma co śmierdziec ... ;] zmien nazwe tematu na zgodną z regulaminem i upewnij sie ze zalącznik sie zaladowal lub wogle czy w twoim watku jest zalacznik
Jarosław Borzuchowski Napisano 11 Styczeń 2005 Autor Napisano 11 Styczeń 2005 bardzo bym chial problem w tym ze to moje pierwsze forum,i nie zabardzo wiem jak sie nim obsługiwac,jak zalaczyc prace pod wasza krytyke.Dlatego pomoc mile widziana.
Baton Napisano 11 Styczeń 2005 Napisano 11 Styczeń 2005 Zalacznik nie chodzi. Moze dlatego ze wcale nie dales link do obrazka lecz do bloga ? ;O
giorgione Napisano 12 Styczeń 2005 Napisano 12 Styczeń 2005 szkoda że nie stworzyłeś własnej teksturki na mechy tyl;ko wykjorzystałes standardową z maxa :/ Mógłbyś zwiększyć wrażenie ogromu machin poprzez zmienę perspektywy na żabią :) ale jak na początek nie jest źle pozdr giorgione
Marcin Y Napisano 13 Styczeń 2005 Napisano 13 Styczeń 2005 fajne - wydają się tylko takie... leciutkie ;) i śnieg z przodu mało "perspektywiczny" ;)
arcade Napisano 13 Styczeń 2005 Napisano 13 Styczeń 2005 Nogi jakieś takie cieniutkie... zaraz się poprzzewracają biedaczki :)
[HF] Napisano 16 Styczeń 2005 Napisano 16 Styczeń 2005 Heh - coś jest nie tak ogólnie z tymi modelami... Wyglądają, jakby miałyby się za chwilę rozlecieć, a przecież maszyny kroczące ze Star Wars były solidne. Poza tym poszycie jest niejednolite co baaardzo rzuca się w oczy. Weź przykład z kolegi z forum - jest tu taka osoba (niejedna zresztą), która interesuje się SW i dotego robi bardzo dobre i solidne modele - to apropos tego sławnego na forum krążownika Imperium :] Pozdrawiam.
rudylew Napisano 18 Styczeń 2005 Napisano 18 Styczeń 2005 Fajne!!! jest takie zimne aż ciarki przechodzą tylko mam takie wrażenie jakby te maszyny były za wysokie i ledwo utrzymywały równowagę!!! Biorąc pod uwagę ich taką widoczną, ciężką budowę - nogi powinny być może bardziej rozstawione... To taki mały wywód, ale jednym słowem Super...oczywiście jak na początki...... musimy pracować aby być najlepsi....pozdro.....
dom_in Napisano 22 Styczeń 2005 Napisano 22 Styczeń 2005 Hmmm.. Swego czasu chcialem zrobic model AT AT. Nazbieralem tak potezna ilosc materialow, ze wiem nawet gdzie byly produkowane i w ilu walkach braly udzial (o samej konstrukcji nie wspomne) dlatego tez - z calym szacunkiem i wielka przykroscia - stwierdzic musze, ze te modele niestety ale nie maja za wiele wspolnego z oryginalem Star Wars. Sa jakies... wyglodzone. Ale jesli pierwsze forum... Spoko. I tak gratulacje za odwage. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi