Napisano 11 Styczeń 200520 l to sa moje wypociny,martwi mnie fakt ze w stosunku do wiekszosci zamieszczonych tu prac moje strasznie smierdza amatorka.
Napisano 11 Styczeń 200520 l jak narazie nie ma co śmierdziec ... ;] zmien nazwe tematu na zgodną z regulaminem i upewnij sie ze zalącznik sie zaladowal lub wogle czy w twoim watku jest zalacznik
Napisano 11 Styczeń 200520 l Autor bardzo bym chial problem w tym ze to moje pierwsze forum,i nie zabardzo wiem jak sie nim obsługiwac,jak zalaczyc prace pod wasza krytyke.Dlatego pomoc mile widziana.
Napisano 11 Styczeń 200520 l Zalacznik nie chodzi. Moze dlatego ze wcale nie dales link do obrazka lecz do bloga ? ;O
Napisano 12 Styczeń 200520 l szkoda że nie stworzyłeś własnej teksturki na mechy tyl;ko wykjorzystałes standardową z maxa :/ Mógłbyś zwiększyć wrażenie ogromu machin poprzez zmienę perspektywy na żabią :) ale jak na początek nie jest źle pozdr giorgione
Napisano 13 Styczeń 200520 l fajne - wydają się tylko takie... leciutkie ;) i śnieg z przodu mało "perspektywiczny" ;)
Napisano 16 Styczeń 200520 l Heh - coś jest nie tak ogólnie z tymi modelami... Wyglądają, jakby miałyby się za chwilę rozlecieć, a przecież maszyny kroczące ze Star Wars były solidne. Poza tym poszycie jest niejednolite co baaardzo rzuca się w oczy. Weź przykład z kolegi z forum - jest tu taka osoba (niejedna zresztą), która interesuje się SW i dotego robi bardzo dobre i solidne modele - to apropos tego sławnego na forum krążownika Imperium :] Pozdrawiam.
Napisano 18 Styczeń 200520 l Fajne!!! jest takie zimne aż ciarki przechodzą tylko mam takie wrażenie jakby te maszyny były za wysokie i ledwo utrzymywały równowagę!!! Biorąc pod uwagę ich taką widoczną, ciężką budowę - nogi powinny być może bardziej rozstawione... To taki mały wywód, ale jednym słowem Super...oczywiście jak na początki...... musimy pracować aby być najlepsi....pozdro.....
Napisano 22 Styczeń 200520 l Hmmm.. Swego czasu chcialem zrobic model AT AT. Nazbieralem tak potezna ilosc materialow, ze wiem nawet gdzie byly produkowane i w ilu walkach braly udzial (o samej konstrukcji nie wspomne) dlatego tez - z calym szacunkiem i wielka przykroscia - stwierdzic musze, ze te modele niestety ale nie maja za wiele wspolnego z oryginalem Star Wars. Sa jakies... wyglodzone. Ale jesli pierwsze forum... Spoko. I tak gratulacje za odwage. Pozdrawiam