Napisano 12 Styczeń 200520 l Witam Widze ze na tym forum robi sie duzo samochodzikow wiec tez wrzuce swoje autko nad ktorym teraz przesiaduje. Malo troszku refsow do tego modelu ktory wybralem, a zwlaszcza wnetrza no ale coz. Narazie samo nadwozie nad wnetrzem pracuje.
Napisano 12 Styczeń 200520 l Jak narazie jest dobrze :). Pokaz siatke :) - moze tam jakies bledy wyjda ;], bo na renderach nie widac zbytnio :P. Pzdr
Napisano 12 Styczeń 200520 l Jak narazie nie mam zastrzezen, ale pokaz tez siateczke bez ms na wiekszym renderku :). Autko mi sie podoba, so keep workin' :). Pzdr
Napisano 12 Styczeń 200520 l o bosz, to chyba najbrzydszy samochod niemiecki ostatnich lat [imo nastepne miejsca zajmuja jego bracia 5,6,7,1] ale model ladny, nie ma co narzekac, no i 2 trojkaty z przodu, ale nie przeszkadzaja
Napisano 12 Styczeń 200520 l Autor illy- z tego co wiem nie wszedl do produkcji jeszcze :) Ale tak jak Piotrowi mnie tez sie podoba dlatego go tez wybralem:)
Napisano 12 Styczeń 200520 l troche ksztalt maski popraw, po bokach powinny byc duze wciecia, no i pozaokraglaj linie nadwozia bo chyba za bardzo jest prosto pozatym nie mam wiekszych zastrzezen ;] pozdro
Napisano 12 Styczeń 200520 l mam kolo niego foty z IAA we frankfurcie 2001 :D hmm dosc porzadnie odstaje od oryginalu (nie bryla a detale) no i z tylu troche pogniecione a felgi to chyba z papieru wyciales ale poza tym to pozytywnie ;) pozdro
Napisano 27 Styczeń 200520 l Autor maly update :) dodalem materialki, oswietlenie hdri, poprawilem model. co teraz panowie myslicie o tym ?
Napisano 27 Styczeń 200520 l mysle ze wlacz antialiasing cos sie dzieje nad swiatlem, maska wydaje sie jakos takos plaska [moze tak ma byc] no i samochod jest brzydki jak juz mowilem [ale model ok] aha i material felg jakis takis nie ciekawy
Napisano 27 Styczeń 200520 l uwielbiam rendery ze zlym aa >:] materialy do przyjecia.. ale cos nie tak z modelem, juz nie wspominam o tym ze troche odstaje od oryginalu, to wyglada jakby sie nie trzymal kupy zabardzo. pozdrawiam ;)
Napisano 27 Styczeń 200520 l są printy do tego bmw ??? chyba nie zapewne więc robiłeś go z fotek i problem w tym że chyba nie uwzględniłeś perspektywy :( i dlatego np pród i tył masz znacznie za płaski (wogóle nie podobny do orginału)
Napisano 27 Styczeń 200520 l model nawet fajny tylko przód mi cos nie lezy, ale co do samochodu to jest paskudny ... :P
Napisano 29 Styczeń 200520 l tez chyba zaczne modelowac samochody i sie nimi cieszyc, bo jak na razie to mnie na takie fury nie stać:)