Polg Napisano 12 Styczeń 2005 Napisano 12 Styczeń 2005 Witam Widze ze na tym forum robi sie duzo samochodzikow wiec tez wrzuce swoje autko nad ktorym teraz przesiaduje. Malo troszku refsow do tego modelu ktory wybralem, a zwlaszcza wnetrza no ale coz. Narazie samo nadwozie nad wnetrzem pracuje.
Knysha Napisano 12 Styczeń 2005 Napisano 12 Styczeń 2005 Jak narazie jest dobrze :). Pokaz siatke :) - moze tam jakies bledy wyjda ;], bo na renderach nie widac zbytnio :P. Pzdr
Knysha Napisano 12 Styczeń 2005 Napisano 12 Styczeń 2005 Jak narazie nie mam zastrzezen, ale pokaz tez siateczke bez ms na wiekszym renderku :). Autko mi sie podoba, so keep workin' :). Pzdr
illy Napisano 12 Styczeń 2005 Napisano 12 Styczeń 2005 o bosz, to chyba najbrzydszy samochod niemiecki ostatnich lat [imo nastepne miejsca zajmuja jego bracia 5,6,7,1] ale model ladny, nie ma co narzekac, no i 2 trojkaty z przodu, ale nie przeszkadzaja
Piotr Dobosz Napisano 12 Styczeń 2005 Napisano 12 Styczeń 2005 mi sie tam podoba:) dla mnie bardzo fajny modelik:)
Polg Napisano 12 Styczeń 2005 Autor Napisano 12 Styczeń 2005 illy- z tego co wiem nie wszedl do produkcji jeszcze :) Ale tak jak Piotrowi mnie tez sie podoba dlatego go tez wybralem:)
Knysha Napisano 12 Styczeń 2005 Napisano 12 Styczeń 2005 Przy przedniej szybie, nad lusterkiem - cosik sie tam dzieje :P.
Gość AcidBoyXL Napisano 12 Styczeń 2005 Napisano 12 Styczeń 2005 troche ksztalt maski popraw, po bokach powinny byc duze wciecia, no i pozaokraglaj linie nadwozia bo chyba za bardzo jest prosto pozatym nie mam wiekszych zastrzezen ;] pozdro
polka dot Napisano 12 Styczeń 2005 Napisano 12 Styczeń 2005 mam kolo niego foty z IAA we frankfurcie 2001 :D hmm dosc porzadnie odstaje od oryginalu (nie bryla a detale) no i z tylu troche pogniecione a felgi to chyba z papieru wyciales ale poza tym to pozytywnie ;) pozdro
Polg Napisano 27 Styczeń 2005 Autor Napisano 27 Styczeń 2005 maly update :) dodalem materialki, oswietlenie hdri, poprawilem model. co teraz panowie myslicie o tym ?
illy Napisano 27 Styczeń 2005 Napisano 27 Styczeń 2005 mysle ze wlacz antialiasing cos sie dzieje nad swiatlem, maska wydaje sie jakos takos plaska [moze tak ma byc] no i samochod jest brzydki jak juz mowilem [ale model ok] aha i material felg jakis takis nie ciekawy
polka dot Napisano 27 Styczeń 2005 Napisano 27 Styczeń 2005 uwielbiam rendery ze zlym aa >:] materialy do przyjecia.. ale cos nie tak z modelem, juz nie wspominam o tym ze troche odstaje od oryginalu, to wyglada jakby sie nie trzymal kupy zabardzo. pozdrawiam ;)
javor Napisano 27 Styczeń 2005 Napisano 27 Styczeń 2005 są printy do tego bmw ??? chyba nie zapewne więc robiłeś go z fotek i problem w tym że chyba nie uwzględniłeś perspektywy :( i dlatego np pród i tył masz znacznie za płaski (wogóle nie podobny do orginału)
pitekkkk Napisano 27 Styczeń 2005 Napisano 27 Styczeń 2005 model nawet fajny tylko przód mi cos nie lezy, ale co do samochodu to jest paskudny ... :P
Ferdkowaty Napisano 29 Styczeń 2005 Napisano 29 Styczeń 2005 tez chyba zaczne modelowac samochody i sie nimi cieszyc, bo jak na razie to mnie na takie fury nie stać:)
Rekomendowane odpowiedzi